yildiz2929
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- çağrı yıldız
merhabalar iyi akşamlar olay şöyle martta lgden tv aldım 5. ay da panelde sıkıntı oldu garantiye yolladım belgesi elimde 31 ağustosta evimden alındığına dair ama sanırım orada bile 4 eylülde sisteme giriş yapılmış 20 iş günü içerisinde yapılamadı ve bana 50. günde gelip para iadesi yapalım dendi sinirlenip kabul etmedim televizyonumu istediğimi belirttim parça olmadığını parça beklediklerini belirtip uzun sürebileceğini belirttiler 2. aşamada 2 tv seçeneği sundular birisi özellik bakımında da fiyat bakımında da denk sayılamayacak tvyi denk tutup tercih edebileceğimi söylediler 2. tv de 1 üst model olduğu için onu seçmem halinde 8600 tl fark talep edileceği söylendi fark vermeyeceğimi söyleyip ayıplı mal satıldığını 20 iş gününde tvmin yapılamadığını stokta olmadığı için yenisi yollayamadıklarını ve üst modeli farksız göndermelerini talep ettim yokuşa sürdüler sinir oldum 2 aydır uğraşıyorum
24 ekimde tüketici hakem heyetine şikayette bulundum tahmini ne zaman sonuçlanır karşı taraftan savunma istenmiş
24 ekimde tüketici hakem heyetine şikayette bulundum tahmini ne zaman sonuçlanır karşı taraftan savunma istenmiş