Hangi frenkansı giriyorsunuz ?Trt 1 in freksına ayarlıyorum lakin sinyal gücü ve kalitesi 0 bu yüzden hiçbir trt hd kanalı çekmiyor ne kadar araştırsamda bir çözüm bulamadım
Bunları yaptım zaten hepsini ama sinyal gücü ve kalitesi 0TRT 1 FREKANS BİLGİLERİ
• Uydu: TÜRKSAT 4A
• Frekans: 11794
• Polarizasyon: V Dikey
• Sembol Oranı: 30.000
• FEC: 3/4
TRT, EURO 2024 maçlarının, Türkiye sınırları içinde daha kaliteli ve kesintisiz izlenebilmesi için frekans bilgilerinin güncellenmesi gerektiği uyarısı yaptı. Duyuruda, TRT HD Türkiye kapsaması Türksat frekans olarak, "Uydu; Türksat 4A, Frekans;11794, Polarizasyon; V (Dikey), Sembol Oranı; 30000, FEC; 3/4" bilgileri paylaşıldı.
Alıntı…
Bir tek Trt yayınlarını mı alamıyorsunuz ?Bunları yaptım zaten hepsini ama sinyal gücü ve kalitesi 0
olmuyor dostum olmuyor bunu yapınca da olmuyor gene kapalıTRT 1 FREKANS BİLGİLERİ
• Uydu: TÜRKSAT 4A
• Frekans: 11794
• Polarizasyon: V Dikey
• Sembol Oranı: 30.000
• FEC: 3/4
TRT, EURO 2024 maçlarının, Türkiye sınırları içinde daha kaliteli ve kesintisiz izlenebilmesi için frekans bilgilerinin güncellenmesi gerektiği uyarısı yaptı. Duyuruda, TRT HD Türkiye kapsaması Türksat frekans olarak, "Uydu; Türksat 4A, Frekans;11794, Polarizasyon; V (Dikey), Sembol Oranı; 30000, FEC; 3/4" bilgileri paylaşıldı.
Alıntı…
ci modülü yok diyorsa şifre istiyor. yani eski trt frenkansını algılıyor sizin tv. şu maçlar davasına trt frekansı değişti, bende de yayın gitmişti ama güncelleyince düzeldi.Tkgs var trt nin hd olan kanalları çekmiyor hd olmayan trt1 de cı modülü yok diyor