Boyutu iyi olunca daha mı iyi oluyor? Aksine PPI oranı azalıyor ve daha bulanık bir görüntü oluyor.biri 24' biri 27'
Boyutu iyi olunca daha mı iyi oluyor? Aksine PPI oranı azalıyor ve daha bulanık bir görüntü oluyor.biri 24' biri 27'
Vp249qgr sipariş ettim. Sorunsuz gelir umarım.Boyutu iyi olunca daha mı iyi oluyor? Aksine PPI oranı azalıyor ve daha bulanık bir görüntü oluyor.
hayırlı olsunSon stoğu ben çektim sanırım az önce
Daha iyi oluyor mu dedim ben? Bahse konu olan monitörlerden birisi 24 diğeri 27 dedim.Boyutu iyi olunca daha mı iyi oluyor? Aksine PPI oranı azalıyor ve daha bulanık bir görüntü oluyor.
Bunu bizde görüyoruz?Daha iyi oluyor mu dedim ben? Bahse konu olan monitörlerden birisi 24 diğeri 27 dedim.
Farklı klasmandan örnek verme o zaman akıl var mantık var.Bunu bizde görüyoruz?
Adam bana g24-20 mi yoksa bumu diye sormuş, sen çok dikkatli biri olduğunu için g24-20 nin 24 inç olduğunu görebilirsin. Seçenekler arasında 24 inç varken ben niye aklımı kullanıp 24 inç öneremiyorum?Farklı klasmandan örnek verme o zaman akıl var mantık var.
Aldıkta iyi mi kötü mü bilemedim 27” 1080P’den ötürü.Alamayan varsa 2 adet stok girildi şimdi
27 De 1080pde pikselleşme olayı salla kazandan ibaret ve oyun zevki olarak 24 ten çok daha iyi emin olabilirsinAldıkta iyi mi kötü mü bilemedim 27” 1080P’den ötürü.