Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Bende 1080p 27 kullandım pixel saymadım hiç.1080p 27 inç alınca pixelleri sayılıyor en az 1440p lazım
Bende 1080p 27 kullandım pixel saymadım hiç.1080p 27 inç alınca pixelleri sayılıyor en az 1440p lazım
ben fps oyunları oynarken xantares gibi monitöre yapıştığım içün sayabiliyorum ha eğer 40-50 cm uzakta kullanılacaksa alınabilir bir modelBende 1080p 27 kullandım pixel saymadım hiç.
Şu klişe cümleyi bırakın be kral artık öyle bir şey yok , 4k 65 ekran tvm var , ps4 oynarken bile yakından oynuyoruz ona rağmen pixel saymıyorum 27 inçte nasıl saysın allah aşkına ? Ayrıca int kafede 27 inç 144 hz monitör var dipinde oynuyorum kafamı sokuyorum neredeyse ama pixeller görünmüyor bile .1080p 27 inç alınca pixelleri sayılıyor en az 1440p lazım
27 inç 1080pde dipinden oynasam bile pixelleri sayamıyorum , sayıyorsun diyenler sallıyor bence hocamben de 27 inç 1080p monitör kullandım ama piksel saymadım. Bu kişiden kişiye değişiyor sanırım. Kimisi ghostingi görebiliyor ben göremiyorum mesela. Görememek daha güzel sorunlu bir monitör bile olsa hissetmiyorsun mutlu oluyorsunŞurası şöyle burası böyle diye çok problem yaşayanların işi zor :/
Artı olarak 1 ms GtG , ghosting yaşamazsınız çok güzel monitör ve 27 inç 144hz bu fiyata kaçıran pişman olur beyler bilginiz olsun..bu fiyata gerçekten çok güzel bir monitör
Evet 1 metreden az mesafeden bakınca bal gibide pixelller gözüküyor 24 inc e göre görüntü daha kötü gözüküyor yakında bakmasına rağmen hiçbir sıkıntı görmüyorum diyenin gözünde sıkıntı vardır ama uzaktan bakarsanız bir şey farketmessenizFiyatı gayet güzel. Aktif olarak 27 fhd kullanıyorum ve pikseller benim gözüme batıyor açıkçası. 24e geçsem mi diye düşününce de ekranın küçülmesini istemiyorum. 27’de de 2k ekstra çok fazla maaliyet oluyor. Bir garip paradoks.
Ya uzaktan kullanıyorsunuz ya 1440p kullanmamişsiniz belli ki hocam.ben niye saymıyorum pikselleri bu ikinci 27inç 1080p monıtorum ?