Neler Yeni

❌İndirim Bitti! LG UltraGear 27GN650-B 27" 144Hz 1ms G-Sync FHD IPS 3.999 TL

SadeceSeyf

80+ Gold
24 kullanıyordum sonra 27 aldım.Pişman olurum derken aşık oldum.Keşke hep 27 inç alsaydım dedim

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Güzel fiyat

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Berkay Ocakcı
Arkadaşlar 27" boyutunda çözünürlük kaygısı çeken arkadaşlar için, eğer yine 1080p 21 - 22 - 23 inçten geçecekseniz biraz garipsersiniz ama alışınca oyun veya film için çok sorun olmuyor. Fakat özellikle ofis işleri için yorucu olabiliyor. Kocaman ekranda 1080p çözünürlük ile çalışmak bence eziyet.

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
CesarVialpando
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
Bu piksel sayma işi yanlış anlaşılıyor. Bende de 27 inç 1080p monitör var. Görüntü güzel mi? Güzel ama neye göre güzel nasıl güzel? Gözünüz alışınca güzel ve pikselleri öyle oturup bir iki üç diye sayamazsınız ancak görüntünün keskinliğinde sorun olduğunu ve görüntünün aslında daha çamurumsu olduğunu yanına başka bir ekran koyarak algılayabilirsiniz. Tek monitöre bakıyorsanız ve oda 27 inç 1080p bir monitörse beyniniz bir süre sonra alıştığı için görüntü size normal sorunsuz gibi gelir. Bana da öyle geliyor. Ne zaman bu iş değişiyor. Yanına aynı boyutta 2k veya daha yüksek çözünürlükte bir monitör koyduğunuzda ve yahut çözünürlüğü sabit tutup inç olarak daha düşük inç bir monitör koyup karşılaştırdığınızda normal diye baktığınız görüntüyü artık çamur gibi görmeye başlıyorsunuz. Yani gözünüzün alışması gördüğünüz görüntüyü kaliteli kılmıyor. Hızlı tempolu rekabetçi oyunlarda gözü rahatsız eden bir görüntü görmezsiniz çünkü odağınız farklı ancak hikayeli oyunlarda veya içerik tüketirken gözü rahatsız eden bir keskinlik kaybı ve çamurlaşma var. Ben mesela eski 1080p monitörümle(24 inç) çok fazla içerik tüketirken 27 inç monitörde artık en ufak bir şeyde görüntüyü tv ye(4k) yansıtmak zorunda kalıyorum. Hoşuma gitmiyor gördüğüm görüntü. Renkler güzel ama blurluk o keskinlik kaybı var. İzlenmiyor. Monitörde de bir sıkıntı yok bu arada senin monitör bozuktur anlamıyorsundur filan diyen çıkar öyle bir durum yok. Uygun 2k monitör denk getirebilirsem bu monitörü elimden çıkartacağım. Bütçesi sınırlı olan insanlar rekabetçi oynayacak insanlar youtube da sosyal medyada takılacak insanlar rahatlıkla bu çözünürlük ve ekran boyutunu tercih edebilirler ama gerçekten iyi bir şey izlemek istiyorsanız 1080p çözünürlük yeterli değil. Onu da tek monitör kullanırken anlamazsınız.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Emre Erkan Aydın
Lg olan 1ms gtg bu ise 1ms mprt lg daha mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben aldım h.o? G.o?
Bende var çok güzel monitör pixel falan da saymıyorsun ve yetkili servisi başarılı bence 2 tane lg marka monitör aldım ışık sızması ölü pixel falan yoktu sadece biri kargoda hasar almıştı paneli gevşemişti onu da yetkili servise verdim paramı geri aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,517
Üyeler
170,376
Son üye
ledrax41
Top Bottom