- Reaksiyon skoru
- 27
- Bütçe
- 1500
Haftalardır arıyorum çok da vaktim olmadı. Allah rızası için bir kişi 1500TL altında WİFİ'lı, LGA 1200 anakart önerebilir mi ? (M.2. de olsun.)
Wifi çok mu önemli adaptör alabilirsiniz.Haftalardır arıyorum çok da vaktim olmadı. Allah rızası için bir kişi 1500TL altında WİFİ'lı, LGA 1200 anakart önerebilir mi ? (M.2. de olsun.)
Olabilir. WİFİ olan bir anakart kadar performans verir mi ?Wifi çok mu önemli adaptör alabilirsiniz.
Alacağınız adaptöre göre de biraz bakıyım bekleOlabilir
Olabilir. WİFİ olan bir anakart kadar performans verir mi ?
https://www.incehesap.com/asus-tuf-...=google&utm_medium=listing&utm_campaign=49086 bunu araştır bak biraz bütçeni aşmalısın wifi içinOlabilir
Olabilir. WİFİ olan bir anakart kadar performans verir mi ?
Evet güzel gibi şimdi alın inceleme izleyip dolar durmuyor.Tamamdır. Biraz fazla ama olsun, bayağı iyi bir şeye benziyor.
Çıkartmaz sanırım normaldir bu 1200p ise girer zaten de siz mi montajlayacaksınız?Bu anakartı intel core i5 11400 işlemci ile kullanacağım, sorun çıkartmaz değil mi ?
Bu da güzel ama ben 560 serisinden attım yeni olduğu için![]()
MSI MAG B460M Mortar Wi-Fi Intel B460 2933 MHz DDR4 Soket 1200 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
MSI MAG B460M Mortar Wi-Fi Intel B460 2933 MHz DDR4 Soket 1200 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.google.com
Evet, ben montajlayacağım.Çıkartmaz sanırım normaldir bu 1200p ise girer zaten de siz mi montajlayacaksınız?
Dikkatli olunda pinleri bükmeyin.Evet, ben montajlayacağım.