%90 gireceksin. Geçen seneye oranla yükselecek yüzdelik dilimler. Geçen sene 13 ile alan bu sene 15 üstünde bile alabilir.Gitmek istediğim lise 12.5 civarlarında bende 13.3 civarlarında yaptım. Aradaki fark 0.75 ortalamam 87. Gitme şansım varmıdır ? İlk tercihe yazacağım. 2. ye 14.5 luk bir okul yazacağım.
Ben 11,65 yaptım istediğim lise 10,83 hocalarımla konuştuğumda girersin büyük ihtimal diyorlar. Sende girebilirsin büyük ihtimalGitmek istediğim lise 12.5 civarlarında bende 13.3 civarlarında yaptım. Aradaki fark 0.75 ortalamam 87. Gitme şansım varmıdır ? İlk tercihe yazacağım. 2. ye 14.5 luk bir okul yazacağım.
%90 gireceksin. Geçen seneye oranla yükselecek yüzdelik dilimler. Geçen sene 13 ile alan bu sene 15 üstünde bile alabilir.
Girmek istiyorsan okulun yakınında olman lazım ilk 3 tercih evinin konumuna göre belirleniyor maltepedeysen maltepedeki bir okulu yazabileceksin. İlk 3 okulu bu şekilde diğer 2 sini ise Komşu ilçelerden seçebileceksin. Yanii okul sana yakınsa ihtimalde artıyor.
yarın yhayınlanıyor yuzdelıklerBu seneninkiler yayınlandı. Eskiden okul %14.5 Falandı.
O dediğin yerel oluyo sanırım. Bir puanla gidilen okullar var birde hiçbirşey tutturamazsan evinin yakınındaki okullara gitmek için yapılmış bu sistem. Dediğim gibi 14.5 dan 12.5 a düştüğü için pek tercih edilmeyebilir. Ve imamhatip. Bununda bir artısı vardır illaki.
gecen sene 14.5lik bir istanbuldaki lise hatırlamıyorum hangı lıse kıİstanbuldakiler yayınlandı.
hocam onlar gecen senenınkılerİstanbuldakiler yayınlandı.