Neler Yeni

lgs 20haziran

T.P.G.

80+ Titanium
Mesaj otomatik birleştirildi:

2dalga gelince görüşelim
2. Dga gelse okula gitmicen daha ne istiyon olm :D? Yani ben halimden memnunum LGS yi hasarsız atlatmışım kaldı YKS.

Ders çalış ama sadece deneme çozme konu tekrarlarını her gün yap ve günde 2 deneme çöz ve sure tutarak. 1 haftan kaldı kazanırsın umarım :).

Bunu sana %2 ye giren biri söylüyor sınav zor olabilir ama çalısırsan yaparsın.

diyelimki olmadı herkezin piskoloji bozuk

dostum maske zorunlu degil herkes çıkarcak

protesto ytapcak tutuklandık sonbra ülke gelişmiyo 2dalganın olması %99
Protestoyu adam akıllı yapmazsan tutuklanırsın tabi bence bu kafa yuzünden ülke gelişmiyor. Ve biraz duzgün yaz dediklerin anlaşılmıyor.

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
2. Dga gelse okula gitmicen daha ne istiyon olm :D? Yani ben halimden memnunum LGS yi hasarsız atlatmışım kaldı YKS.

Ders çalış ama sadece deneme çozme konu tekrarlarını her gün yap ve günde 2 deneme çöz ve sure tutarak. 1 haftan kaldı kazanırsın umarım :).

Bunu sana %2 ye giren biri söylüyor sınav zor olabilir ama çalısırsan yaparsın.

Protestoyu adam akıllı yapmazsan tutuklanırsın tabi bence bu kafa yuzünden ülke gelişmiyor. Ve biraz duzgün yaz dediklerin anlaşılmıyor.
allah celle celahü razı olsun kardeşim amin inş kazırım çok saol aslında iyi ama lgsde 1inde çıksa 2milyon kişi :(

T.P.G.

80+ Titanium
allah celle celahü razı olsun kardeşim amin inş kazırım çok saol aslında iyi ama lgsde 1inde çıksa 2milyon kişi :(
2 milyon kişi bir binada girmeyecek. Ve 2 milyonun 2 si değil 1.5 milyonu girer en fazla. 1 kişide çıksa herkese bulaşmaz yani. Herkes kendini kollayacak millete yanaşma bir şey olmaz ve maskeni tak.

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
2 milyon kişi bir binada girmeyecek. Ve 2 milyonun 2 si değil 1.5 milyonu girer en fazla. 1 kişide çıksa herkese bulaşmaz yani. Herkes kendini kollayacak millete yanaşma bir şey olmaz ve maskeni tak.
maske mecbur çıkarılcak off evet ama bizim okul 3bin kişi

T.P.G.

80+ Titanium
maske mecbur çıkarılcak off evet ama bizim okul 3bin kişi
3bin tane 8. Sınıf olmayacak ya. Maske mecbur çikarılcak değil isteyen sıraya yerleştikten sonra sınav esnasında çıkarabilir. Sosyal mesafeni koru bir şey olmaz. Sağı solu da elleme.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
inş amam bilimsel herşeye göre 2dalga başlıyor

ya ben anlamıyorum korona olmuş herkezin piskolojisi bozuk dışarı çıkamıyoruz ve kimse çalışmak istememiştir ve 2milyon kişi katılcak sınava yani ıq derecelerini düşürüyorlar ve 1vakayla kapattılar 150bin vakada sınav inş olmam net 2dalga ne var yani iptal etseniz ** herkezin canı söz konusu sınavmı önemli hayatmı ailem baskı yapıyor off napıcamı bilmiyorum

ya ben anlamıyorum korona olmuş herkezin piskolojisi bozuk dışarı çıkamıyoruz ve kimse çalışmak istememiştir ve 2milyon kişi katılcak sınava yani ıq derecelerini düşürüyorlar ve 1vakayla kapattılar 150bin vakada sınav inş olmam net 2dalga ne var yani iptal etseniz ** herkezin canı söz konusu sınavmı önemli hayatmı ailem baskı yapıyor off napıcamı bilmiyorum

Son düzenleme:

T.P.G.

80+ Titanium
inş amam bilimsel herşeye göre 2dalga başlıyor

Dersini çalis iptal ederlerse ederler zaten.

halil 070

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
dostum sen sıkıntı etme zaten bu hayat bir sınav sen ahiretini düşün derslerine çalış inş iyi bir lise kazanırsın

T.P.G.

80+ Titanium
ok eyw

herkes rx5700xt kötü demiş neden
5700XT kotü degil. Ama hala bazı sorun yaşayan kişiler var. Yazılımsal olarak bazı kisiler hala yaşadığı için önerilmiyor. Şu an bende sorun yok.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Dostum maske yalnızca sınav esnasında çıkarılacak ve aralarda boşluk olacak ben de 8. sınıfım. Endişeye gerek olduğunu düşünmüyorum.

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
öncelikel allah bende dahil lgsye girceklere yüksek puan almayı nasip etsin amam beni görüşüm var çünkü stresliyim ama çalışyorum 1vaka varken okulu kapattılar 150bin vakak varken sınav 2dalga is coming 100 bulaşıcak off ölüme gider gibiyim

sınavı mecburi yapacalar başka sanşları yok daha fazla erteleyemezle öğrenciler zaten 1 yıldır çalışıyor daha fazla çalışıp bunalmamalılar.2. dalga denen şey de vaka artışına göre deği belirli zaman dilimlerine göre geliyor zaten vaka ile çok ilgisi yok o yüzden böyle taşkınlık yapmayın adamlar çok büyük önlemler aldı.ayrıca öğtencilere deselerki 2 ay sonra sınav yapacaz hiç biri 2 ay daha ders çalışmaya dayanamaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,969
Üyeler
168,066
Son üye
Caner7.
Top Bottom