Açlık oyunlarıYa olay çok basit; ölenler ölür, kalanlar bizimdir!
LGS önemli değil zaten boşver önemli olan üniversite sınavı.sonra derlerki biz önelmeye çalışıyoz kaç kişininin canı
Mesaj otomatik birleştirildi:
2dalga geliyor
yanlış anlamam lgs ye hayvan gibi çalışıyorum amam mantıksız sonra nenden ülke gelişmiyor
eyw kardeşim senin gibi insalnlar lazım allah razı olsunUmarım iyi bir puan alırsın.
Başarılar.
ailem için önemli ve benimde amam korona si...ecekLGS önemli değil zaten boşver önemli olan üniversite sınavı.
Ya üniversite sınavına bu sene girecek olsaydın onlar daha kötü durumda.
Kendini çok sıkma, yalnızca sınava girmeden önce ingilizce sözlüğe bir göz at, ben girerken şans eseri bir tane tutturmuştum .eyw kardeşim senin gibi insalnlar lazım allah razı olsun
ailem için önemli ve benimde amam korona si...ecek
Gerçekten yazık kafana bizde senin zamanlarından geçtik ve burda boş yapmak yerine ders çalışsan 1-2 puan bile olsa daha fazla alırsın ben en son 4 sene önce üni sınavına girdiydim onada gece gündüz çalışıyordum sana bir abi tavsiyesi çalış gerisi gelir burda yakınmak yerine
[
çalışıyorum ztn bana dua edersen sevinirim sadece sttres korlku ve ölüme gider gibiyimGerçekten yazık kafana bizde senin zamanlarından geçtik ve burda boş yapmak yerine ders çalışsan 1-2 puan bile olsa daha fazla alırsın ben en son 4 sene önce üni sınavına girdiydim onada gece gündüz çalışıyordum sana bir abi tavsiyesi çalış gerisi gelir burda yakınmak yerine
çok saol kardeşimKendini çok sıkma, yalnızca sınava girmeden önce ingilizce sözlüğe bir göz at, ben girerken şans eseri bir tane tutturmuştum .
Umarım moralin yerindedir. Moralini sakın bozma, iyi bir yere yerleşeceğini düşün her zaman .
Tekrar başarılar. Ben de kaçtım, iyi geceler .
ölüme falan gittiğin yok her ay gripten sigaradan zaten 1000 lerce kişi ölüyor coronadan 15 tane yaşlı ölmüş ne olucak zaten gençlerde ölüm oranı %0.010 kasa açsan çıkmaz asdfafdsdafsdfa çalıştıysan heyecan yapma klasik denemeye girer gibi gir gerisi tevekküya ** malmısınız kucuk bebk oluyo ne yaslısı herkes
okMesaj otomatik birleştirildi:
2dalga gelince görüşelim