lgs 20haziran

Şunu buraya bırakmasam olmaz, dayanamadım:
IMG_20200613_041623.webp

ya git mq moral ver kafanı dikeyim

sonra derlerki biz önelmeye çalışıyoz kaç kişininin canı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2dalga geliyor

yanlış anlamam lgs ye hayvan gibi çalışıyorum amam mantıksız sonra nenden ülke gelişmiyor
LGS önemli değil zaten boşver önemli olan üniversite sınavı.
Ya üniversite sınavına bu sene girecek olsaydın onlar daha kötü durumda.

Gerçekten yazık kafana bizde senin zamanlarından geçtik ve burda boş yapmak yerine ders çalışsan 1-2 puan bile olsa daha fazla alırsın ben en son 4 sene önce üni sınavına girdiydim onada gece gündüz çalışıyordum sana bir abi tavsiyesi çalış gerisi gelir burda yakınmak yerine

eyw kardeşim senin gibi insalnlar lazım allah razı olsun

ailem için önemli ve benimde amam korona si...ecek
Kendini çok sıkma, yalnızca sınava girmeden önce ingilizce sözlüğe bir göz at, ben girerken şans eseri bir tane tutturmuştum :D.
Umarım moralin yerindedir. Moralini sakın bozma, iyi bir yere yerleşeceğini düşün her zaman :).
Tekrar başarılar. Ben de kaçtım, iyi geceler :).

Gerçekten yazık kafana bizde senin zamanlarından geçtik ve burda boş yapmak yerine ders çalışsan 1-2 puan bile olsa daha fazla alırsın ben en son 4 sene önce üni sınavına girdiydim onada gece gündüz çalışıyordum sana bir abi tavsiyesi çalış gerisi gelir burda yakınmak yerine
[
çalışıyorum ztn bana dua edersen sevinirim sadece sttres korlku ve ölüme gider gibiyim

Kendini çok sıkma, yalnızca sınava girmeden önce ingilizce sözlüğe bir göz at, ben girerken şans eseri bir tane tutturmuştum :D.
Umarım moralin yerindedir. Moralini sakın bozma, iyi bir yere yerleşeceğini düşün her zaman :).
Tekrar başarılar. Ben de kaçtım, iyi geceler :).
çok saol kardeşim

bana dua ederseniz sevinirim :D

ölüme falan gittiğin yok her ay gripten sigaradan zaten 1000 lerce kişi ölüyor coronadan 15 tane yaşlı ölmüş ne olucak zaten gençlerde ölüm oranı %0.010 kasa açsan çıkmaz asdfafdsdafsdfa çalıştıysan heyecan yapma klasik denemeye girer gibi gir gerisi tevekkül

ölüme falan gittiğin yok her ay gripten sigaradan zaten 1000 lerce kişi ölüyor coronadan 15 tane yaşlı ölmüş ne olucak zaten gençlerde ölüm oranı %0.010 kasa açsan çıkmaz asdfafdsdafsdfa çalıştıysan heyecan yapma klasik denemeye girer gibi gir gerisi tevekküya ** malmısınız kucuk bebk oluyo ne yaslısı herkes

2dalga gelince görüşelim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,438
Üyeler
190,206
Son üye
BilinmeyenAdam2123
Geri