Neler Yeni

lgs 20haziran

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
sınavı mecburi yapacalar başka sanşları yok daha fazla erteleyemezle öğrenciler zaten 1 yıldır çalışıyor daha fazla çalışıp bunalmamalılar.2. dalga denen şey de vaka artışına göre deği belirli zaman dilimlerine göre geliyor zaten vaka ile çok ilgisi yok o yüzden böyle taşkınlık yapmayın adamlar çok büyük önlemler aldı.ayrıca öğtencilere deselerki 2 ay sonra sınav yapacaz hiç biri 2 ay daha ders çalışmaya dayanamaz
mustafa kardeşim istersen haberlere bak uzmanlara bak %99 2dalga

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Bana kalırsa sınavdan korkuyorsun ve çok fena stres yapmışsın. Sen gerekli önlemleri alırsan nasıl sana bulaşsın.

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
mustafa kardeşim istersen haberlere bak uzmanlara bak %99 2dalga
2.ç dalga gelmeycek demiyrum mecbur gelecek zaten er ülkede var bu ama sen 2 m,ilyon kişi sınava girince hepsine bulaşacak hepsi ölecek zannediyon zaten her sınıfta en fazla 20 kişi olacak azıcık dikkar et bişey olmaz ayrıca gerçekten çalışaydın lgs ertelesnler demezdin. cidden çalışşaydın 2 ay daha dayanamam derdin.şimdi hakkımı yiyecekler senenşn başında çalışmayanblar bana rakip olacak derdin

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
2.ç dalga gelmeycek demiyrum mecbur gelecek zaten er ülkede var bu ama sen 2 m,ilyon kişi sınava girince hepsine bulaşacak hepsi ölecek zannediyon zaten her sınıfta en fazla 20 kişi olacak azıcık dikkar et bişey olmaz ayrıca gerçekten çalışaydın lgs ertelesnler demezdin. cidden çalışşaydın 2 ay daha dayanamam derdin.şimdi hakkımı yiyecekler senenşn başında çalışmayanblar bana rakip olacak derdin
ben akşamları uyumuyorum ve ders çalışıyorum valla
Mesaj otomatik birleştirildi:

ztn bian önce bitsin bilgisayarımı alcam ama İncehesap güvenlimi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,971
Üyeler
168,067
Son üye
Caner7.