Mantığa gel,6. Sınıfım yeni konuları anlamadım ama 5. 6. Sınıf konularından çıkmıyor hedefim 350 nasıl bir yol izlemeyeyim ? Okuldan 50 puan gelse 400 puanla ortalama bi liseye giderim
yok öyle bir şey yanlış biliyor konu sahibiOkuldan puan mı geliyor artık ?
İlk sene girip 350 ye yakın alınca ağlamıştım yüksek hedef koy.la daha 6. sınıfsın ne 350 puanı hedefini yüksek tut 420 puan min hedefin olsun ben 8. sınıfa kadar yattım 8 de 50 gün kala çalışmaya başladım fena değildi sonucum (400+)
birde lgs de sadece 8. sınıf konusu çıkıyor sen sadece temelini sıkı tut bol bol tekrar yap sonrada oyun oyna
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok öyle bir şey yanlış biliyor konu sahibi
Ortalamaya göre gelmiyor mu? Üni sınavlarında öyle, lgs'de de öyle olması lazım.Okuldan puan mı geliyor artık ?
HOcam 6. Sınıfım son döneminden hiçbirlerim bilmiyorum 7 de belki dershaneye giderimla daha 6. sınıfsın ne 350 puanı hedefini yüksek tut 420 puan min hedefin olsun ben 8. sınıfa kadar yattım 8 de 50 gün kala çalışmaya başladım fena değildi sonucum (400+)
birde lgs de sadece 8. sınıf konusu çıkıyor sen sadece temelini sıkı tut bol bol tekrar yap sonrada oyun oyna
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok öyle bir şey yanlış biliyor konu sahibi
Ortalamaya göre gelmiyor mu? Üni sınavlarında öyle, lgs'de de öyle olması lazım.
hedefin neden bu kadar düşük ki6. Sınıfım yeni konuları anlamadım ama 5. 6. Sınıf konularından çıkmıyor hedefim 350 nasıl bir yol izlemeyeyim ? Okuldan 50 puan gelse 400 puanla ortalama bi liseye giderim
LGS sınavında ortalamadan 1 puan bile gelmiyor.Ortalamaya göre gelmiyor mu? Üni sınavlarında öyle, lgs'de de öyle olması lazım.
Bırak takıl ya ne düşüncen türkiyedesin zaten bırak akışına6. Sınıfım yeni konuları anlamadım ama 5. 6. Sınıf konularından çıkmıyor hedefim 350 nasıl bir yol izlemeyeyim ? Okuldan 50 puan gelse 400 puanla ortalama bi liseye giderim