Geçen sene 419 aldim 2.nakilde 423luk okula yerlestimSizce puanlar veya yüzdelik dilimler ne kadar değişir tahmini (mesela 442 ile alan bir okul)Bu sefer galiba durum daha da vahim LGSde.(genel olarak)
nE?Geçen sene 419 aldim 2.nakilde 423luk okula yerlestim
Geçen sene 2.nakilde okulun puanı 6 puan düştü 417 ye kadar
TamamGeçen sene 2.nakilde okulun puanı 6 puan düştü 417 ye kadar
ben ilk lgsde 478 almıştım . diğer yıl gittiğim okul 30 puan arttı. bu yıl yine düşecek gibi. ama bunu kestirmek zor her okulun yüzdelik değişme oranı farklıdır..Sizce puanlar veya yüzdelik dilimler ne kadar değişir tahmini (mesela 442 ile alan bir okul)Bu sefer galiba durum daha da vahim LGSde.(genel olarak)
Senin çevren nasıl ? Arkadaşlarının durumu falan .Benim cevremdekilerin çoğu söylemiyor.Kanka ben şahsen puanların ve yüzdelik dilimlerin düşeceğini düşünüyorum çünkü dediğin gibi bu sene durum saha vahim
Puanını mı söylemiyor? Çevrem şikayetçi niye bu kadar zordu diyeSenin çevren nasıl ? Arkadaşlarının durumu falan .Benim cevremdekilerin çoğu söylemiyor.
Asıl iş öğrencide bitsede okulun da faydası olurGençler lise boş iş. Ders çalışın, iyi bir üniversitede iyi bir bölüm okumaya gayret edin
Rekabet ortamı,hocaların kalitesi,arkadaş ortamı ve okul kaynaklarının önemi yok mu senin için?Gençler lise boş iş. Ders çalışın, iyi bir üniversitede iyi bir bölüm okumaya gayret edin