Neler Yeni

Lgs hazırlık

black1661

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Sabri KARA
Lgs hazırlık için deneme indireceğim yada çözebileceğim bir site biliyorsanız söylermisiniz?
Ek olarak günde kaç soru çözmem ve kaç saat çalışmam gerekir?
Şimdiden herkese teşekkürler. :)

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Kanka... Çok geç :(

black1661

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Sabri KARA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ve iyi bir okul için minimum kaç puan gerekir ?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz

Yavuz KAYIŞ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Yavuz KAYIŞ
Lgs hazırlık için deneme indireceğim yada çözebileceğim bir site biliyorsanız söylermisiniz?
Ek olarak günde kaç soru çözmem ve kaç saat çalışmam gerekir?
Şimdiden herkese teşekkürler. :)
Dostum bu senin kapasitesine göre değişir ben günde 2 saat nefes almadan çalışıyorum Ve 480 puana ulaştım bunun hakınad Hikmet Anıl Öztekinin YouTube kanalına bakabilirsin

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Umarım yeni başlamamışsındır. Ben de lgs ye hazırlanıyorum. Online denemeleri takip etmeni öneririm. Onun dışında mebin yayınladığı tüm soruları çöz. Kendine bir sınır koyma. Telefonu bırak bir yere bir süre sonra ders çalışmaktan başka aktiviten olmadığı için zorunlu olarak eğlenmeye başlıyorsun.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Kaç puan alman gerketiği değişir. Yüzdelik sırlama daha önemli olduğu için. Kaç saat konusunda ise kendinizi aşırı yormadan tadında bırakacak seviyede çalışabilirsiniz.

black1661

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Sabri KARA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Umarım yeni başlamamışsındır. Ben de lgs ye hazırlanıyorum. Online denemeleri takip etmeni öneririm. Onun dışında mebin yayınladığı tüm soruları çöz. Kendine bir sınır koyma. Telefonu bırak bir yere bir süre sonra ders çalışmaktan başka aktiviten olmadığı için zorunlu olarak eğlenmeye başlıyorsun.
Yeni başlamadım ama matematiğim kötü sıkı bir çalışma ile 1 ay içinde biraz toparlayabilirmiyim ?

robin

80+ Silver
Senenin başından beri çalışıyorum. Okulun olduğu zamanlarda 2 saat erken kalkıp yine çalışıyordum. Denem puanlarım 480+. Buda seni motive edip çalışma isteğini arttırıyor. İstersen yardımcı olabilirim soru sayıları hakkında

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Kanka sınavın açığını yakala :) Lgs'nin ilk senesine denk geldim ve sistem o kadar belirsizleşmişti ki bir gün kalkıyordun sınavla alakalı bir şey değişmiş oluyordu. Kendine yeteceğini hissettiğin gibi çalış. Ayrıca gideceğin okulu puanına göre yargılama asla! Adresimden dolayı iyi bir anadolu lisesine gidiyorum. Teog olsaydı muhtemelen ortalama bir anadolu lisesine gidecektim. Ama sınav sisteminin açıklığından dolayı iyi bir okula girdim ve başarılı bir eğitim hayatı geçirdim şuana kadar. Bunu gördükten sonra tek bir sınavın senin lise hayatını etkileyeceğini düşünme. 300 puan aldım o zaman 300 puanlık bir okula gideyim kadar zırva bir iş yok. Alanına hakim olacağın bir okula girmeyi hedefle. Ben dil bölümünü hep istemiştim ve tercihimde ona göre oldu sınav sonrası.

black1661

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Sabri KARA
Senenin başından beri çalışıyorum. Okulun olduğu zamanlarda 2 saat erken kalkıp yine çalışıyordum. Denem puanlarım 480+. Buda seni motive edip çalışma isteğini arttırıyor. İstersen yardımcı olabilirim soru sayıları hakkında
Yorumun işin teşekkür ederim.Soru sayısı hakkında bilgi verirmisin ?

Top Bottom