Bunları sen sınava 1 ay'dan az kala düşünüyorsan evine en yakın okul nerdeymiş ona bak.Ve iyi bir okul için minimum kaç puan gerekir ?
Dostum bu senin kapasitesine göre değişir ben günde 2 saat nefes almadan çalışıyorum Ve 480 puana ulaştım bunun hakınad Hikmet Anıl Öztekinin YouTube kanalına bakabilirsinLgs hazırlık için deneme indireceğim yada çözebileceğim bir site biliyorsanız söylermisiniz?
Ek olarak günde kaç soru çözmem ve kaç saat çalışmam gerekir?
Şimdiden herkese teşekkürler.
Yeni başlamadım ama matematiğim kötü sıkı bir çalışma ile 1 ay içinde biraz toparlayabilirmiyim ?Umarım yeni başlamamışsındır. Ben de lgs ye hazırlanıyorum. Online denemeleri takip etmeni öneririm. Onun dışında mebin yayınladığı tüm soruları çöz. Kendine bir sınır koyma. Telefonu bırak bir yere bir süre sonra ders çalışmaktan başka aktiviten olmadığı için zorunlu olarak eğlenmeye başlıyorsun.
Yaşadığı şehirde önemli şehire göre dilimde değişir.Kaç puan alman gerketiği değişir. Yüzdelik sırlama daha önemli olduğu için. Kaç saat konusunda ise kendinizi aşırı yormadan tadında bırakacak seviyede çalışabilirsiniz.
Yorumun işin teşekkür ederim.Soru sayısı hakkında bilgi verirmisin ?Senenin başından beri çalışıyorum. Okulun olduğu zamanlarda 2 saat erken kalkıp yine çalışıyordum. Denem puanlarım 480+. Buda seni motive edip çalışma isteğini arttırıyor. İstersen yardımcı olabilirim soru sayıları hakkında
Lgs hazırlık için deneme indireceğim yada çözebileceğim bir site biliyorsanız söylermisiniz?
Ek olarak günde kaç soru çözmem ve kaç saat çalışmam gerekir?
Şimdiden herkese teşekkürler.