Neler Yeni

LGS Matematik Soruları Hakkında

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Bende 9'um geçen sene daha zordu bence. Sadece 1 boşum vardı bu sene.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,851
İsim
Akın Taşkan
Bakalım bu sene kaç tane 1. çıkacak? Benim senemde de "çok zor hüüü geçens en eçko kolaydı" demişlerdi bu sene de aynısını diyorlar keşke Ziya Selçuk televizyona çıkıp doğru düzgün mala anlatır gibi anlatsa olayı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Kasım Başdelen
kolaydılar , tek sıkıntı süre. çoğu öğrenci zaten evinde çatır çatır çözmüş lgs matematik sorularını.

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,032
İsim
Safa Uyğun
hıhıhı kolaydı
SefaBaba

Geçen yılınki kadar değildi, bence. Sorular basitti bence.

2020 LGS'ye girmiş biri olarak 2021'in daha zor olduğunu rahatça ifade edebilirim. Ayrıca bize sadece 1. dönem sorulmuştu. Bizdeki sorularda o kadar zor değildi. O açıdan bak. Burada 1 yıl sonra 9. sınıf ya da daha üst bir sınıf olup zor değildi dememek çok yanlış bir şey.

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
2020 LGS'ye girmiş biri olarak 2021'in daha zor olduğunu rahatça ifade edebilirim. Ayrıca bize sadece 1. dönem sorulmuştu. Bizdeki sorularda o kadar zor değildi. O açıdan bak. Burada 1 yıl sonra 9. sınıf ya da daha üst bir sınıf olup zor değildi dememek çok yanlış bir şey.
Objektif değerlendiriyorum.

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Bayağı zormuş kanka 2020 :D.
Sizinle tartışmaya girmeyeceğim. Lakin dediğim gibi amacım kimseyi kötülemek değil. Herkes kötü yapıyor sınavda bunu da ekliyeyim.

berattzl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Berat Tozlu
Arkadaşlar yanlış anlamayın. Ama ben matematik sorularını yaptım ve basitler. Yani 9. sınıf olduğum için de olabilir. Lakin bu sorular bence 7,8 boş bırakılacak sorular değil. Ben yaptım sadece 3 yanlışım çıktı. Tabii sınav ortamı farklıdır. Görüşlerinizi bekliyorum.(Boş soru bırakmadım.)Yanlış yaptığım sorular ekte bulunmakta. Konuyu açma amacım kimseyi aşağılamak değildir. Sadece sınav stresinin etkisini anlamak için.
En zorları bunlarsa biraz abartılmış olabilir ama 9.sınıfın veya daha üst seviye sınıflara bu soruların kolay gelmesi çok normal. Yorum yapmanın bize düşeceğini sanmıyorum. O yüzden kolaydı vb. yorumlar yapıp sınavı kötü geçen kardeşlerimizin moralini bozmayın bence.

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
En zorları bunlarsa biraz abartılmış olabilir ama 9.sınıfın veya daha üst seviye sınıflara bu soruların kolay gelmesi çok normal. Yorum yapmanın bize düşeceğini sanmıyorum. O yüzden kolaydı vb. yorumlar yapıp sınavı kötü geçen kardeşlerimizin moralini bozmayın bence.
9. sınıfta 8'in üzerine bir şey görmüyoruz. Ki biz 8. sınıfta 2. üniteyi görmedik, bu yıl yılın sonunda gördük. Aynı zamanda bahsettiğim gibi kimseyi kötülemek değil amacım. Aynı zamanda biri kötü yapıyorsa herkes kötü yapıyor. Yani moral bozma durumu yok burada.

berattzl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Berat Tozlu
9. sınıfta 8'in üzerine bir şey görmüyoruz. Ki biz 8. sınıfta 2. üniteyi görmedik, bu yıl yılın sonunda gördük. Aynı zamanda bahsettiğim gibi kimseyi kötülemek değil amacım. Aynı zamanda biri kötü yapıyorsa herkes kötü yapıyor. Yani moral bozma durumu yok burada.
Anlatmak istediğim şey konu görmek değil akıl yaşı diye bir şey var. Her sene bir önceki seneye göre daha iyi anlıyoruz bazı şeyleri. Yani geçen sene çözemediğimiz sorular bu sene basit gelebilir. Senin yanlış yaptığın soruları kalem oynatmadan 30 saniye falan sürmüştür benim yapmam mesela. Kolaylığını da ilk lgs ye giren biri olarak yorumlarsam teog seviyesine indirmişler neredeyse. Yorum değil işlem dayalı sorular hazırlanmaya başlanmış tekrar.

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar yanlış anlamayın. Ama ben matematik sorularını yaptım ve basitler. Yani 9. sınıf olduğum için de olabilir. Lakin bu sorular bence 7,8 boş bırakılacak sorular değil. Ben yaptım sadece 3 yanlışım çıktı. Tabii sınav ortamı farklıdır. Görüşlerinizi bekliyorum.(Boş soru bırakmadım.)Yanlış yaptığım sorular ekte bulunmakta. Konuyu açma amacım kimseyi aşağılamak değildir. Sadece sınav stresinin etkisini anlamak için.
Güncelleme: Konunun bu kadar tutacağını bilmiyordum. Amacım kimseyi kötülemek değil, iyi forumlar.
Çalışan kazanır demek çok saçma. 5 Aydan fazla süre çalıştım, dershaneye gittim günde 220 soru çözdüm düzenli olarak. Ama yine de matematikte 8 net yaptım.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom