LGS SINAVI ILE ILGILI

Matematiği yapmaya özen göster ben neredeyse fen ve türkçede full çekmiştim matematikte 4 doğrum var diye puanım aşırı düştü 330 almıştım.

250 nedir hocam? Ortalama ile bir okula gitmen daha mantıklı. Ben 410 hedefliyorum.

Matematiği yapmaya özen göster ben neredeyse fen ve türkçede full çekmiştim matematikte 4 doğrum var diye puanım aşırı düştü 330 almıştım.
Aynı bende türkçe 1 yanlış diğer dersler full ve matematik 4 doğru 10 yanlış dengim olmayan bir lisedeyim ortalamam 100 ve dersler çok kolay geliyor. Sanki herkes malmış gibi sınıfta.

Elinizde örnek sorular olduğu halde niye bu kadar az hedeflerde bulunuyorsunuz anlamıyorum çalışsanıza işte .

Ben bu yıl lgs sınavına gireceğim boşlar yanlış sayiliyormu ve 250puan ve 70 veya 65 yüzdelik dilim yapalirmiyim
sınavla yaklaşıyo sizin bende sınava girdim 1 yıl önce şuan 9.sınıfım 250 puan nedir benim çalışmayan ark bile kitap yüzüne bakmıyordu %80 dilim yaptı benim %12 mesela çalışırsan iyi sonuç elde edersin

334 puanla yüzde 24 lük dilimin içine girdim 250 le girersinde çok düşük degeilmi sallasan daha yüksek alırsın bence
sallasan daha yüksek alırsın diyoruz ama sakın sallama ben matematikte 1 dogru 1 yanlış gerisi boş bıraktım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,549
Üyeler
187,206
Son üye
lhbackk
Geri