Connor Kenway
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 270
Matematiği yapmaya özen göster ben neredeyse fen ve türkçede full çekmiştim matematikte 4 doğrum var diye puanım aşırı düştü 330 almıştım.
Aynı bende türkçe 1 yanlış diğer dersler full ve matematik 4 doğru 10 yanlış dengim olmayan bir lisedeyim ortalamam 100 ve dersler çok kolay geliyor. Sanki herkes malmış gibi sınıfta.Matematiği yapmaya özen göster ben neredeyse fen ve türkçede full çekmiştim matematikte 4 doğrum var diye puanım aşırı düştü 330 almıştım.
Sallasan 250 alırsın. Hedefi yükselt.
Boşlar yanlış sayılmıyor.
Sallama o yüzden anlamadıklarını boş bırak.
Hedefini yükselt.
Burda meslek lisesi var yazılım elektrik elektronik okumak istiyorum250 Puanla nereye girmeyi düşünüyorsun?
Yaparsın 250 puanı ama kesinlikle dersleri salma sen yine derslerine çalış fazla olsun eksik olmasınBurda meslek lisesi var yazılım elektrik elektronik okumak istiyorum
Çalışiyorum ama teşekkür ederim öneriler içinYaparsın 250 puanı ama kesinlikle dersleri salma sen yine derslerine çalış fazla olsun eksik olmasın
sınavla yaklaşıyo sizin bende sınava girdim 1 yıl önce şuan 9.sınıfım 250 puan nedir benim çalışmayan ark bile kitap yüzüne bakmıyordu %80 dilim yaptı benim %12 mesela çalışırsan iyi sonuç elde edersinBen bu yıl lgs sınavına gireceğim boşlar yanlış sayiliyormu ve 250puan ve 70 veya 65 yüzdelik dilim yapalirmiyim