Lgs son 1 ay ne yapmam gerek.

Reaksiyon skoru
0
Konu başlığından da okuduğunuz gibi son 1 ay kaldı ve ben daha deneme bile çözmedim daha bugün başlayacağım işin sıkıntılı olduğu nokta şudur ki matematiğim berbat sınav dan 10 aldım konu eksiğim matematik ve fende de çok az olmasına rağmen ne yapacağımı bilmiyorum.

Genel olarak okul denemelerinde çektiğim netler.

Türkçe:
12/8

İnk,ing,din full

fen:
11/8

mat:
5/15

İlk olarak 1 deneme çözüp durumunuzu kontrol edin. Eğer matematik yapamıyorsanız LGS de emin olmadığınız soruları yapmayın toparlamak için çok geç gibi gözüküyor. Onun dışında okuduğunu anlama falan çalışın belli ki sözelden net alırsınız belki fenden de işleri iyice toparlarsınız.

Konu başlığından da okuduğunuz gibi son 1 ay kaldı ve ben daha deneme bile çözmedim daha bugün başlayacağım işin sıkıntılı olduğu nokta şudur ki matematiğim berbat sınav dan 10 aldım konu eksiğim matematik ve fende de çok az olmasına rağmen ne yapacağımı bilmiyorum.

Türkçe:
12/8

İnk,ing,din full

fen:
11/8

mat:
5/15
okul denemeleriyle çok farklı oluyor lgs çok kolay gibi geliyo ama değil lgsden 380 almıştım ben obp kullanarak bi yere girdim ortalamanı yüksek tut

Türkçe:
12/8

İnk,ing,din full

fen:
11/8

mat:
5/15
Türkçe mat asıl kazanırsın.

Geri