tabii ki yazmalısın hayellerini en başa olasılı olanları ortaya düşük olanları sona yaz hiç belli olmaz ne olacağı ben girdiğim liseye en son 2 ile aldığı halde kontenjan açığı olduğu için 2.9 ile girdimLGS ye girdim yüzdelik dilimim 5.34 Giresundayım Giresun Fen Lisesinin taban yüzdelik dilimi 3.53 sizce yazmalı mıyım?
Zaten Giresunda 5 tane fen lisesi var 2. en iyi liseye garanti giriyorum kontenjan 120 den 150 çıktığı için umutluyumbirinci tercihe yazın isterseniz ama zor gibi duruyor. sonraki tercihlere daha olanaklı şeyler yazın.
o zaman ilk tercihe istediğinizi 2. ye garanti olanları yazın.Zaten Giresunda 5 tane fen lisesi var 2. en iyi liseye garanti giriyorum kontenjan 120 den 150 çıktığı için umutluyum
Yaz dostum bu sene tüm taban dilimleri en az %1 en fazla %5-8 arası rahat oynar. Yazmalısın benceLGS ye girdim yüzdelik dilimim 5.34 Giresundayım Giresun Fen Lisesinin taban yüzdelik dilimi 3.53 sizce yazmalı mıyım?
Biliyorum zaten Keşap garanti gibi bir sey olduğu için Giresun Fen'i 1 e Keşap Fen'i 2 ye koyacağımBende Giresunluyum bu arada kardeşim benim
Keşap Fen Lisesine gidebilirsin.Yüzdelik dilimi: 5.53
En mantıklısı öyle olur.Biliyorum zaten Keşap garanti gibi bir sey olduğu için Giresun Fen'i 1 e Keşap Fen'i 2 ye koyacağım