LGS Sonrası Tercih

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Reaksiyon skoru
14,585
LGS ye girdim yüzdelik dilimim 5.34 Giresundayım Giresun Fen Lisesinin taban yüzdelik dilimi 3.53 sizce yazmalı mıyım?

birinci tercihe yazın isterseniz ama zor gibi duruyor. sonraki tercihlere daha olanaklı şeyler yazın.

LGS ye girdim yüzdelik dilimim 5.34 Giresundayım Giresun Fen Lisesinin taban yüzdelik dilimi 3.53 sizce yazmalı mıyım?
tabii ki yazmalısın hayellerini en başa olasılı olanları ortaya düşük olanları sona yaz hiç belli olmaz ne olacağı ben girdiğim liseye en son 2 ile aldığı halde kontenjan açığı olduğu için 2.9 ile girdim

birinci tercihe yazın isterseniz ama zor gibi duruyor. sonraki tercihlere daha olanaklı şeyler yazın.
Zaten Giresunda 5 tane fen lisesi var 2. en iyi liseye garanti giriyorum kontenjan 120 den 150 çıktığı için umutluyum

Bende Giresunluyum bu arada kardeşim benim :)
Keşap Fen Lisesine gidebilirsin.Yüzdelik dilimi: 5.53
En başa sen yine koyarsın Giresun Feni 2. olarak Keşap yapabilirsin.

Yaz dostum bu sene tüm taban dilimleri en az %1 en fazla %5-8 arası rahat oynar. Yazmalısın bence

Bende Giresunluyum bu arada kardeşim benim :)
Keşap Fen Lisesine gidebilirsin.Yüzdelik dilimi: 5.53
Biliyorum zaten Keşap garanti gibi bir sey olduğu için Giresun Fen'i 1 e Keşap Fen'i 2 ye koyacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,152
Üyeler
187,000
Son üye
Mehmet2134
Geri