Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
- Reaksiyon skoru
- 31,648
Soğursunuz*masteri son günlere bırakın matematikten soğarsınız
Soğumazlar aksine çözemedikleri için daha çok hırs yapmalılar.
Soğursunuz*masteri son günlere bırakın matematikten soğarsınız
İnş bende girerim ya %5-%2 yeGeçen sene Karekök çözmüştüm, başta kolay soruları var sonra ise sağlam soruları vardı öneririm. Master denemeleri kullanın özellikle Matematik fark yaratır. Yüzde 9'a girmiştim.
Bende var, gayet kaliteli. Zor değil yanlış anlaşılmasın kaliteli.1. Master matematik
Bu yılı bilmiyorum öncelikle eline sağlık ama benim yılımda(2 yıl önce) herkeste bu kitaplar vardı bende de dahil ama Master aşırı saçma derecede zor süper 8 de yeni nesil dedirtmek için sadece hikayeleştirilmişti. Ben son üç aya kadar bu kitaplarla gittim ve netlerim matematikte 14 ile 12 arasında idi ama o son üç ay bunları bıraktım ve kesinlikle size de öneriyorum Muba yayınlarının Mutlak Başarı kitabını aldım 2 ay bundan çözdüm ve bana çok şey kattı sonrada 7 ayın matematik örnek sorularını çıkarttım tek tek anlayana kadar onları çözdüm ve matematikten 17 net yaptım. Size önerim Mutlak Başarıyı bitirip örnek sorulara yoğunlaşmanız.Merhaba sevgili forum üyeleri bu gün size hem kaliteli soruları olan hem de müfredata uyumlu olan kaynakları göstereceğim o zaman başlayalım
1. Master matematik
Alıntıyı görüntüle
En en zor kitaplardan biridir lgs ile aynı zorlukta olduğu söyleniyor kitabı deneyimlemedim ama güzel duruyor bir kaç sorusunu çözmeye çalıştım 10 dk sürdü.
2. Süper 8 matematik nitelik yayınları
Alıntıyı görüntüle
bu kitap aslında çok zor ve lgs sınavına benzer sorular içeriyor kaliteli uzun yeni nesil sorular içeriyor orta soruları yaptıktan sonra buna geçin ilk konuyu izler izlemez geçerseniz hayal kırıklığı yaşarsınız ben bu kitabı çözerken çok eğleniyorum sorularında genelde 6 dk gibi sürede çözüyorum hadi diğer kitaba geçelim
3. Hız yayınları uzman matematik
İçinde hem yeni nesil hem de orta seviye sorular var çok önerdiğim kitaptır matematik yapamıyorsanız eğer bundan başlamanızı tavsiye ederim 1 sorusuna genelde 2 dk ayırıyordum.
4. Pre master veya Clasmates Okyanus yayınları matematik
Bu kitap çok kolay seviyedir yeni nesil soruya atıştırma niteliğindedir öneririm almanızı.
5. Ankara yayıncılık matematik
Çok çok kolay sorular içeriyor ve kitapta her konudan 60 soru var bu sorulardan 10 tanesi çok kolay 10 tanesi kolay 20 tanesi de orta diye adlandırılıyor diğer kalan 20 soruda zor yns olarak geçiyor.
Bu kadardı diğer dersler için öneriler sonra gelicektir iyi forumlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimlerini sonradan ekleyiceğim.
150-200 yeni nesil ama arttırcamGünde kaç soru çözüyorsunuz ?
Evet o kitabı yazacaktım ama hiç görmediğimden yazmadım onun harici ben master ve süper 8 kitabının çok yararını gördüm.Bu yılı bilmiyorum öncelikle eline sağlık ama benim yılımda(2 yıl önce) herkeste bu kitaplar vardı bende de dahil ama Master aşırı saçma derecede zor süper 8 de yeni nesil dedirtmek için sadece hikayeleştirilmişti. Ben son üç aya kadar bu kitaplarla gittim ve netlerim matematikte 14 ile 12 arasında idi ama o son üç ay bunları bıraktım ve kesinlikle size de öneriyorum Muba yayınlarının Mutlak Başarı kitabını aldım 2 ay bundan çözdüm ve bana çok şey kattı sonrada 7 ayın matematik örnek sorularını çıkarttım tek tek anlayana kadar onları çözdüm ve matematikten 17 net aldım. Size önerim Mutlak Başarıyı bitirip örnek sorulara yoğunlaşmanız.
Bence de arttırın çünkü az gibi geldi bana sonuçta evdeyiz boş zamanımız bol 300 veya 400 soru çözmek mümkün.150-200 yeni nesil ama arttırcam![]()
Yarından itibaren saat 8 de uyanıp gece 22:00 a kadar çalışcam mola vere vereEvet o kitabı yazacaktım ama hiç görmediğimden yazmadım onun harici ben master ve süper 8 kitabının çok yararını gördüm.
Bence de arttırın çünkü az gibi geldi bana sonuçta evdeyiz boş zamanımız bol 300 veya 400 soru çözmek mümkün.
Bu soruyu sene boyunca hiç sevmedim,bu soruya cevap verdiğimde gelen tepkilere (çko az la bu gibisinden) aldırmadım pek.Kesinlikle ama kesinlikle çok soru değil az ve öz çözmeye bakın.Günde kaç soru çözüyorsunuz ?
Örnek soruları da çöz neredeyse LGS ye yakın çıkıyor sorular hatta örnek soruları yalayıp yuttuğum için LGS de matematiği 40 dakika da bitirmiştim.Evet o kitabı yazacaktım ama hiç görmediğimden yazmadık onun harici ben master ve süper 8 kitabının çok yararını gördüm.
İsem yayıncılığı ekleyebilirsin,kaliteli kitapları var.Merhaba sevgili forum üyeleri bu gün size hem kaliteli soruları olan hem de müfredata uyumlu olan kaynakları göstereceğim o zaman başlayalım
1. Master matematik
Alıntıyı görüntüle
En en zor kitaplardan biridir lgs ile aynı zorlukta olduğu söyleniyor kitabı deneyimlemedim ama güzel duruyor bir kaç sorusunu çözmeye çalıştım 10 dk sürdü.
2. Süper 8 matematik nitelik yayınları
Alıntıyı görüntüle
bu kitap aslında çok zor ve lgs sınavına benzer sorular içeriyor kaliteli uzun yeni nesil sorular içeriyor orta soruları yaptıktan sonra buna geçin ilk konuyu izler izlemez geçerseniz hayal kırıklığı yaşarsınız ben bu kitabı çözerken çok eğleniyorum sorularında genelde 6 dk gibi sürede çözüyorum hadi diğer kitaba geçelim
3. Hız yayınları uzman matematik
İçinde hem yeni nesil hem de orta seviye sorular var çok önerdiğim kitaptır matematik yapamıyorsanız eğer bundan başlamanızı tavsiye ederim 1 sorusuna genelde 2 dk ayırıyordum.
4. Pre master veya Clasmates Okyanus yayınları matematik
Bu kitap çok kolay seviyedir yeni nesil soruya atıştırma niteliğindedir öneririm almanızı.
Bu kadardı diğer dersler için öneriler sonra gelicektir iyi forumlar
Resimlerini sonradan ekleyiceğim.
Zaten soru çözme TEOG ta kaldı LGS de 10 tane adam akıllı soru 100 tane normal soruya eşitBu soruyu sene boyunca hiç sevmedim,bu soruya cevap verdiğimde gelen tepkilere (çko az la bu gibisinden) aldırmadım pek.Kesinlikle ama kesinlikle çok soru değil az ve öz çözmeye bakın.
Ha eğer çok ve öz de çözerim ben derseniz tabii ki o da olur.
Haftalık 1500 soru çözüyorum diyen birisi benden yaklaşık %10 dilim gerideydi.