LGS taktik Pls

Sınava gelecek olursak bende senin gibi çalışmadım ama sözeli iyi yaptım çünkü bana zor gelmiyordu Türkçede 17 doğrum vardı gerisi boş boş olanlarda dil bilgisi sorularıydı onlar dışında Türkçe basit olay sayısalda bitiyor beni matematik bitirmişti fende 15 doğru vardı matematiği söylemiyorum bile :d matematikten 12-13 net yapsan yine fena değil fendede 15 net yapmaya çalış en az güzel bir sosyal bilimler okuluna girersin sanırım tabii bunları söylemesi kolay sadece :d

Son düzenleme:
Çalıştıysan dert etmene gerek yok. Relax ol, ancak kendini fazla salıpta yok yaparım yok iyiyim şöyle böyle triplerine girme. Soğukkanlılık ile soruları çöz, yapamadıklarında fazla zaman kaybetme, yapabildiğin soruları bitirdikten sonra 15-20 saniye gözlerini kapat ve zihnini boşalt, stres yapmadan o soruları çözmeye çalış.

Zaman ile değil stres ile yarışıyorsun bunu unutma, zamanın o soruları çözebilmen için fazla bile.

Allah yardımcın olsun kardeşim. İnşallah benim gibi hezimet yaşamaz, varsa verdiğin emeklerin karşılığını alırsın. Kendine dikkat et, hakkında hayırlısı olsun. Sınavda süreye sürekli dikkat et. Sayısal da önce fen ile başla sonra matematiğe geç ve iyi net yapmaya bak. Allah'ım senin yanında olsun, iyi geceler.

Sınava gelecek olursak bende senin gibi çalışmadım ama sözeli iyi yaptım çünkü bana zor gelmiyordu Türkçede 17 doğrum vardı gerisi boş boş olanlarda dil bilgisi sorularıydı onlar dışında Türkçe basit olay sayısalda bitiyor beni matematik bitirmişti beni fende 15 doğru vardı matematiği söylemiyorum bile :d matematikten 12-13 net yapsan yine fena değil fendede 15 net yapmaya çalış en az güzel bir sosyal bilimler okuluna girersin sanırım tabii bunları söylemesi kolay sadece :d
benim matım çöp aslında çok iyi biliyorum konuları kavraya biliyorum ancak yeni nesil çözemiyorum fendede 17 netlerim oluyor

benim matım çöp aslında çok iyi biliyorum konuları kavraya biliyorum ancak yeni nesil çözemiyorum fendede 17 netlerim oluyor
Benimde öyleydi. Bak %2 ye girmiş biri olarak söylüyorum.

Konulardan eksiğin olmasın
Stres hiç yapma ben yaptım ama sînavda toparladım
Dünyanın sonu değil daha üniversite sınavı var ve o da zaten istediğin kadar gir.
Hadi dostum rahat ol çöz soruları olan olur olmayan olmaz hadi bol şans :).
Ve sakın soru atma, atarsan yanlış çıkar iyice bitersin.

Liselerin bir önemi yok artık. Herhangi bir anadolu lisesine gidip lisede üniversite sınavı için çalışsan yeter. Şahsen ben lgs’yi o kadar gerekli görmüyorum. Önemli olan yks

Arkadaşlar bşlk açıkta bu günü saymazsak 1 gün kaldır biraz kafa dağıtıyım dedim (sanki çok çalıştımda :d) bi moral taktik vericek varmı ?
Verebileceğim tek taktik yapamadıklarını sıkma,boş bırak. Ben yapamadıklarımı full sıktım 90/90 yaptım diye belki de fen lisesini kaçırdım.

Kanka yeni nesil sorular şıp diye çözülebilen şeyler değil zaten öğretmenler bile hata yapıyor bazen yeni nesil sorular için en baştan çalışman lazımdı ona yapacak bir şeyin yok maalesef.

Moralini düzeltmek için "en azından sınav bitti" diyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,687
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri