Neler Yeni

LGS taktik Pls

SinanFx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
SinanFx
gereğinden fazla okul okuyup işşiz kalan görüyom napim :D
ne alaka ben işsizmiyim 1 2.si fazla okul okuduğum nrdn çıktı senin baktığın aynadaki kişi değilim bne

Kanka sana şöyle söyleyeyim, geçen sene üniversite sınavına hazırlanıyordum gerçekten bir süre sonra çok yoruldum, çalışmayı bırakasım geldi ama devam ettim, arada da oyun oynadım. Sonuç olarak İngilizce Öğretmenliğini kazandım ve 2. sınıfa geçtim. Bu süreçte kendime sürekli güvendim hiç yapamam demedim. Sonunda başarıyı elde ettim. Sen de kendine güven. Eminim sınavın iyi geçecektir.

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Dostum moralini bozmak için söylüyor olmayayım ama ben geçen sene deneme sınavlarında 340 330 320 gibi puanlar alıyordum son hafta pek çalışmadım herkes zaten anadolu lisesine gidicek diye plan yapmıştı. Ben de açıklandığında tatildeydim çok sevinmiştim 374 aldım diye ama yüzdelik düşükmüş mesleki ve teknik anadolu lisesine gittim bilişim bölümü okuyorum okulumu çok seviyorum pişman değilim.

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Kanka hiç kasmana gerek yok ben geçen sene girdim sınava sıraya oturur oturmaz heyecanım geçti nasıl oldu bende bilmiyorum :d sonuçlar geldiğinde kötü olursa eğer çalışsaydın kesin yüksek puanım olurdu diyorsan ortalamanla bir Anadolu’ya gir dünyanın sonu değil sonuçta başarılı olacak insan bütün okullarda başarılı olur eğer bende kapasite yok diyorsan endüstriye git en azından bir meslek öğrenmiş olursun.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar bşlk açıkta bu günü saymazsak 1 gün kaldır biraz kafa dağıtıyım dedim (sanki çok çalıştımda :d) bi moral taktik vericek varmı ?
Uykunu alarak girmeyi dene bence daha iyi taktij verilmez bu saatten sonra

Top Bottom