Ya ben kapsam iyileşirim zaten. Ama anneme babama kaptırmak istemiyorumaga açıkçası büyük ihtimal kaparsın ben yks gireceğim ama yapacak bir şey yok eninde sonunda zaten kapacağız bu virüsü ama geciktirmek iyi olurud
Kafaya takma dikkatli ol aşırı dikkat et zaten göremiyorsun yapacak birşeyin sınavın bitince 15 gün civarı evde kendini izole et gerisi şansına kalmışElbette alacağım fakat insan geriliyor ister istemez
Yüksek bi ihtimali var ama çok da sorun değil onları psikolojilerinin en al üst olduğu zamanda sınav adıyla at yarıştırır gibi yarıştırmak daha önemli hatta hayatından bile önemli değil mi? Sonuçta daha iyi bir lise/üniversite dünyadaki her şeyden daha önemli kazanamasan da hayat bitecek.Dostlar LGS'ye gireceğim. Fakat bu gün milli savunma sınavı görüntülerinden sonra ürktüm açıkçası. Virüs kapar mıyım?
Aynen ben de öyle düşündümKafaya takma dikkatli ol aşırı dikkat et zaten göremiyorsun yapacak birşeyin sınavın bitince 15 gün civarı evde kendini izole et gerisi şansına kalmış
Teşekkür ederim. AAAL veya GAl istiyorumSana Bir Şey Olmaz Sen Taşıyıcı Rolündesin Olursa Ailene Olur
Umarım Virüs Olmazsınız Başarılar bu arada hedef ne ?
Son günlerde vaka sayısı artmaya başladı zaten, insanların hayatını tehlikeye atıyorlar.Kesinlikle değil. Bunu gireceğim için söylemiyorum. Ama bunu gelde anlat