❌İndirim Bitti! Lian Li Galahad II Trinity AIO 360mm 4999 TL

7800x3d için alınır mı Arctic Liquid Freezer III ile ne kadar fark var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6 ay taksit de var daha avantajlı
Burada Arctic Freezer 280 ve 420 ile birlikte test sonuçları var 3 mü 2 mi bilmiyorum büyük ihtimal 2dir. Performans olarak en fazla 3 5 derece aşağı ya da yukarı fark vardır tahminim Arctic ile. Arctic'in radyatörü 38mm bazı kasa ve anakart kombolarına uymuyor (nzxt h6 + asus gaming plus gibi) bunun radyatör 27mm her kasaya uyuyor. Bir de 3 tane farklı pompa başlığıyla geliyor bu sıkıldıkça değiştirebilirsin. Arctic freezer III'ün pompası tam hızda çok sesli millet genelde %40 devirde kullanıyor pompa hızını sessiz olsun diye, bunun pompası tam devirde bile çok sessiz.

Alınır mı olayı tamamen bütçe ve zevk işi, 9800x3d bile artık 4 borulu hava soğutucu ile bile soğutulabiliyor.

Fiyat güzel, ürün de iyi ben aldım. 6 sene garantisi var, 3 farklı pompa başlığı var, pompası ve fanlar sessiz diyorlar yarın kurulum yapınca detaylı yazarım.
Hocam merhaba ürünü almayı düşünüyorum ama kullanıyor musunuz bı sorun var mı acaba birde. AIO seri numaranızın ilk iki hanesini öğrenebilir miyim 11 12 ile mi başlıyor yoksa 01 02 ile mi teşekkürler

Hocam merhaba ürünü almayı düşünüyorum ama kullanıyor musunuz bı sorun var mı acaba birde. AIO seri numaranızın ilk iki hanesini öğrenebilir miyim 11 12 ile mi başlıyor yoksa 01 02 ile mi teşekkürler
Aldım ben 3 haftadır kullanıyorum. Pompa sesi %100 de rahatsız edici ama %75'de (2800rpm) duyulmuyor hiç. 9700x ile kullanıyorum boşta 38 derece Marvel Rivals'da 45-55 derece arasında oluyor sıcaklık diğer oyunlarda da 55 dereceyi geçtiğini görmedim. Oda sıcaklığım 24 derece. Seri numarası 05 ile başlıyor bunun serisi önemli değil performance modelinin ilk serisinde sorun vardı onu toplattılar yeni serisi sorunsuz.

Aldım ben 3 haftadır kullanıyorum. Pompa sesi %100 de rahatsız edici ama %75'de (2800rpm) duyulmuyor hiç. 9700x ile kullanıyorum boşta 38 derece Marvel Rivals'da 45-55 derece arasında oluyor sıcaklık diğer oyunlarda da 55 dereceyi geçtiğini görmedim. Oda sıcaklığım 24 derece. Seri numarası 05 ile başlıyor bunun serisi önemli değil performance modelinin ilk serisinde sorun vardı onu toplattılar yeni serisi sorunsuz.
teşekkur ederim hocam iyi günlerde kullanın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,513
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri