Neler Yeni

Lian Li Kontrolcü Almalı Mıyım ?

KingDeViL

80+ Bronze
Aramızda bu kontrolcüye sahip arkadaşlar var mı ? Ben aşağıdaki linkteki ürünü alsam 4pinli fanlar ile kullanabilir miyim ? Daha doğrusu lian li yazılımı ile düzgün çalışır mı ve kontrolcünün bir faydası olur mu ?

Yoksa direk asus armory create üzerinden mi kullansam ? İçimden bir ses bu kontrolcü lian li fanlarla düzgün çalışır diyor ama yine de size danışmak istedim.

1720647611370.png

9 tane aşağıdaki fandan sipariş verdim. 6 ileri 3 ters.

Rally

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Ahmet
kesinlikle uymaz bundaki çıkışlar 3 pin ve 4 pin sadece fanların dönmesini saglar ( tahminimce belkide saglamaz ) amam eminim ki argb leri bununla kontrol edemessin lian li fan destekliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

fanların modeli nedir

KingDeViL

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kesinlikle uymaz bundaki çıkışlar 3 pin ve 4 pin sadece fanların dönmesini saglar ( tahminimce belkide saglamaz ) amam eminim ki argb leri bununla kontrol edemessin lian li fan destekliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

fanların modeli nedir
Fan linkini atmıştım. Teucer marka.

Aslında şu videonun sonunda lian li kontrolcüye bağlayıp gösteriyor.

Rally

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Ahmet
Yanlış görmediysem fanların çıkışı biri RGB çıkışı biri de fanın çalışmasını sağlayan 4 farklı bir adaptör e bağlıyor zaten gördüğüm kadarıyla Lian li kontrolcüye bağlaması için tek çıkış olması lazım bendekiler öyle videonun sonlarına doğru sanırım anakartın Rgb çıkışında hangi yönetmiş renkleri

KingDeViL

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış görmediysem fanların çıkışı biri RGB çıkışı biri de fanın çalışmasını sağlayan 4 farklı bir adaptör e bağlıyor zaten gördüğüm kadarıyla Lian li kontrolcüye bağlaması için tek çıkış olması lazım bendekiler öyle videonun sonlarına doğru sanırım anakartın Rgb çıkışında hangi yönetmiş renkleri
Senin fanlar tek kabloysa 6 pinlidir. Bu kontrolcünün 6 pinli olanındandır sendeki.

ardakrgz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
arda
hocam nasıl çözdünüz aynı durum bende de mevcut

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0