Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lian Li O11 Dynamic Evo RGB 5999TL

SadeceSeyf

80+ Gold
Kasanın görseli mükemmel. Ekran kartını sağdaki bölüme dik konumlandırma özelliği bulunuyor. Ayrıca az bilinen bir özellik olarak masanın soluna koymanız gerekiyor ise, kasanın yapısı dönüştürülerek size bakmasını sağlayabiliyorsunuz. Soğutması kötü olduğu konusu ise tamamen hurafe 😀
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hmmm
Mesaj otomatik birleştirildi:

IMG_0765.jpeg
IMG_0750.jpeg

KingDeViL

80+ Bronze
Kasanın görseli mükemmel. Ekran kartını sağdaki bölüme dik konumlandırma özelliği bulunuyor. Ayrıca az bilinen bir özellik olarak masanın soluna koymanız gerekiyor ise, kasanın yapısı dönüştürülerek size bakmasını sağlayabiliyorsunuz. Soğutması kötü olduğu konusu ise tamamen hurafe 😀
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
İlk kurulduğunda güzel fakat 1 ay sonra içi toz dolacak kasanın. Benim oda çok toz alıyor. Kasanın içi leş gibi oldu. Tek tarafı camlı kasayı bile temizlemekten gına geldi. Eski kasalar güzeldi. Toz doluyordu ama görmüyorduk :D.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
eyyüb

Awaxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Deniz Ayaz Ocak
hyte y70 daha maılı sanki ekransız olanı

SadeceSeyf

80+ Gold
KNK BU SIVI MASRAFINA DEYDİMİ SENCE BİRDAĞA OLSA ALIRMISIN BÖYLE DAĞA MASRAF EDİKCEMİSİNDE SON ANDA VAZGEÇMİŞŞİN GİBİ DÜZÜLMÜL :)
Yok kanka bir abimiz güzel bir fiyata sattı bana daha 2 gün oluyor. Öylesine deniyorum. Kendi evime getirmedim annemlerde duruyor :D uğraşacağım daha

mousepad nerde kral
kanka kenarda ya

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Kenan Çelik
İlk kurulduğunda güzel fakat 1 ay sonra içi toz dolacak kasanın. Benim oda çok toz alıyor. Kasanın içi leş gibi oldu. Tek tarafı camlı kasayı bile temizlemekten gına geldi. Eski kasalar güzeldi. Toz doluyordu ama görmüyorduk :D.
10 aydır kullanıyorum. İçi tertemiz kasanın.

Ben kendim iki kasayı da çok fazla araştırdım. Konudaki kasa da aklıma asla gelmeyecek bir sürü özellik var. H9 Flow da güzel kasa ama bu kasaya yaklaşamaz

Konudaki kasa

😍
Sen kasayı satacaktın vazgeçtin sanırım

Sen kasayı satacaktın vazgeçtin sanırım
Satmaya kıyamadım. İşi bitip hurda olana kadar benimle artık.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

KingDeViL

80+ Bronze
10 aydır kullanıyorum. İçi tertemiz kasanın.

Satmaya kıyamadım. İşi bitip hurda olana kadar benimle artık.
10 aydır kullanıyorsun ve tertemiz öyle mi :D. Uzaktan bakınca benimki de cillop gibi. Makro çekim yap buraya at bakalım temiz mi :D

Ekler

• IMG_9789.JPG
    IMG_9789.JPG
    1.7 MB · Hit: 38
  • IMG_9791.JPG
    IMG_9791.JPG
    2.2 MB · Hit: 33
  • IMG_9790.JPG
    IMG_9790.JPG
    2.5 MB · Hit: 35

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Kenan Çelik
10 aydır kullanıyorsun ve tertemiz öyle mi :D. Uzaktan bakınca benimki de cillop gibi. Makro çekim yap buraya at bakalım temiz mi :D
Sadece makro çekim ile gözükebilecek tozdan rahatsız olacak kadar kafayı yemedim çok şükür.

KingDeViL

80+ Bronze
Sadece makro çekim ile gözükebilecek tozdan rahatsız olacak kadar kafayı yemedim çok şükür.
Kasam 10 aydır tertemiz yazıp abartmayacaksın o zaman kardeş. Vitrinde saklıyorsan onu bilmem tabi.

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Kenan Çelik
Kasam 10 aydır tertemiz yazıp abartmayacaksın o zaman kardeş. Vitrinde saklıyorsan onu bilmem tabi.
Üşenmedim kasayı açıp çektim fotoğrafları. Bu kasaya kirli, tozlu diyen varsa diyecek sözüm yok. 10 aydır hiç temizlemedim içini. Daha ne olmasını bekliyoruz? Bu kadar toz hayatımızın her anında var zaten.
IMG_9432.jpegIMG_9433.jpegIMG_9434.jpegIMG_9435.jpegIMG_9436.jpeg

Xef1ONYX

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Üşenmedim kasayı açıp çektim fotoğrafları. Bu kasaya kirli, tozlu diyen varsa diyecek sözüm yok. 10 aydır hiç temizlemedim içini. Daha ne olmasını bekliyoruz? Bu kadar toz hayatımızın her anında var zaten.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ekran kartını dik kullanacaksanız nacizane tavsiyem alttaki fanları cikarip one mesh ile takin. Sıcaklık degerleri daha iyi olacaktır. LCP yapılı fan (lianli p28, noctua nfa12x25 vb.) kullanirsaniz o toz da olmaz. Ama yatayken alta fan takmak mantikli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,720
Üyeler
163,707
Son üye
legnikaaaa
Top Bottom