Neler Yeni

Lian-li O11 kasa alınır mı??

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Phanteks P500A veya Lian Li Lancool II Mesh bakabilirsiniz.
Thermaltake Core P3, View 51

Uygun fiyatlı alternatif de önereyim biraz, kalan para ile sıvı soğutma falan alırsınız.
Metallicgear Neo Cube
Deepcool Matrexx 70
Sıvı soğutmam var yani kasa ile beraber alacağım metallicgear da ekran kartı vs çok ısınırmı?

Son düzenleme:

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Sıvı soğutmam var yani kasa ile beraber alacağım metallicgear da ekran kartı cs çok ısınırmı?
Hayır, 360mm soğutma alıp "side" kısma takın radyatörü, alt ve üste de fan seti eklerseniz güzel bir hava akışı elde edersiniz.

Bayk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ozan YILMAN
https://www.amazon.com/dp/B07F9TC5W7/ref=cm_sw_r_cp_api_i_u6JEFb9YDWJ81
1 2 ay sonra yurtdışına gideceğim gitiğimde PC ye birkaç parça alacağım gitmişken bu kasayı almayı düşünüyorum bu kasa ile ilgili bir bilgisi olan varmı? iyi bir kasamıdır? Bu tarz kasalar çok hoşuma gidiyor tr de satılan bu tarz kasalar varmı?
Kasa benim çok hoşuma gidiyor akvaryumu andırıyor ve sıvı soğutma ayarlandığında dışarıdan küçük bir gezegen misali görünüyor ihtimal olsa bu kasayı tercih ederdim biraz ortam sıcaklığı ve soğutmanın dikkate alınması gereken kasalardan ülkemizde örnekleri gamepower warcry ve xigmatek aquarius plus benim bildiğim bunlar var ama dediğim gibi alma şansım olursa kesin alırım soğuturum :)

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
bu tarz kasalar şıklık için tasarlanıyor sogutması kotu değil keza buna verilcek para ile
coolermaster onu mesh
phantek p400 argb alınır canavar gibi sogutmları var

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
200 dolar bütçem var tr de olmak zorunda değil kasa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doldurabileceğim düşünüyorum bitek fan lağazım 9 tane fan takınca otomatik doluyo zaten
hocam gayet güzel kasa alabilirsiniz yurtdışı alacaksanız thermaltake in full cam kasalarına bakabilirsiniz

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
bu tarz kasalar şıklık için tasarlanıyor sogutması kotu değil keza buna verilcek para ile
coolermaster onu mesh
phantek p400 argb alınır canavar gibi sogutmları var
mesh kasalar hoşuma gitmiyor şuan coller master mb511 kullanıyorum görüntüsünü beğenmiyorum bu yüzden değiştirmek istiyorum

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
https://www.amazon.com/dp/B07F9TC5W7/ref=cm_sw_r_cp_api_i_u6JEFb9YDWJ81
1 2 ay sonra yurtdışına gideceğim gitiğimde PC ye birkaç parça alacağım gitmişken bu kasayı almayı düşünüyorum bu kasa ile ilgili bir bilgisi olan varmı? iyi bir kasamıdır? Bu tarz kasalar çok hoşuma gidiyor tr de satılan bu tarz kasalar varmı?
Bu tarz kasaların yanına iyi bir soğutma almak gerekiyor.
TR'de de benzer modeller var, Lian-Li olmasa da kasa yapısı olarak aynı denebilir.

Top Bottom