Lian Li Strimer Wireless 16+12 2.609 TL

Penguen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,422
Bir süredir 3.250 TL civarında seyrediyordu. 12VHPWR girişini uzatmaya yarıyor. 16-8 modelinden daha ucuz şu anda. Fiyatı kişiye göre değişir ama bende 24 pini de olduğu için aldım. Wireless kontrolcü çıkmaz ve kontrolcünüz olması lazım, yoksa rastgele yanar.

16-8 ve 16-12 farkları, birinde rgb kablolardan 8 tane diğerinde 12 tane var yani daha kalın. Başka fark var mı bilgim yok.

24 pin olanı 4300 tl. Aşırı pahalı. Kontrolcü de sadece onda var maalesef. Bu tek başına bir işe yaramaz

24 pin olanı 4300 tl. Aşırı pahalı. Kontrolcü de sadece onda var maalesef. Bu tek başına bir işe yaramaz
Kontrolcü L controller değil mi? Ayrıca alınabilir, ya da fanlarla

Kontrolcüsü fanlardan da çıkıyor, 24 pin almak zorunda değilsiniz. Ama evet, pahalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

100 tl maliteyi yoktur 2600 TL'ye satıyorlar
100 liraya tavuk döner yenemiyor, bu ürünün 100 tl maliyeti olmaması imkansız.
Ki sıradan 12vh uzatma kabloları bile oldukça pahalı. Çok kâr ettikleri gerçeğini değiştirmez, ama alınmayacak bi fiyat değil.

Wireless controller olmadan kullanamazsiniz. Bu kabloyu alicaklar için uygun fiyat

beyler renkler zevkler tartısılmaz ama bu kasaları afedersiniz ama niye p4vyona cevırmek ıstıyorsunuz :D benım kasanın kendı rgblerı kapatmak ıstıyorum ama kapanmıyormuş düz,sadelik iyidir ya.Tabi herkesin zevki kendine

Bir süredir 3.250 TL civarında seyrediyordu. 12VHPWR girişini uzatmaya yarıyor. 16-8 modelinden daha ucuz şu anda. Fiyatı kişiye göre değişir ama bende 24 pini de olduğu için aldım. Wireless kontrolcü çıkmaz ve kontrolcünüz olması lazım, yoksa rastgele yanar.

16-8 ve 16-12 farkları, birinde rgb kablolardan 8 tane diğerinde 12 tane var yani daha kalın. Başka fark var mı bilgim yok.

Bu tam nereye takılıyor strimer atıyorum da bende hiç yok komple cpu gpu anakart için arıyorum strimer

bu sadece 12vhp yani yeni nesil ekran kartlarına takmak için. 9070xt lerin çoğu bunu desteklemiyor. 5000 serisi kartların çoğunda var. Sadece GPU destekliyor bu 24 pin anakart kablosu farklıdır. Ayrıca Usb bellek olmadan lian li fanlarından çıkan bunu kontrol edemezsiniz bilginiz olsun. Ayrı satılıyor o da 1k civarında. Lian li ekosistemi ya hep ya hiç gibi :D

Geri