🔥İndirim Lian Li Vector V100R Siyah & Beyaz 3.899TL

437583

80+
Reaksiyon skoru
85
bu kasa uzun süredir kafamda dolanıyor anlayan arkadaşlara sorayı bu gelen 4 fan dışında ekleme yapmadan kullanırsak yüksek sıcaklık olurmu veya mesh kasa kadar soguturmu ?

bu kasa uzun süredir kafamda dolanıyor anlayan arkadaşlara sorayı bu gelen 4 fan dışında ekleme yapmadan kullanırsak yüksek sıcaklık olurmu veya mesh kasa kadar soguturmu ?
Evet lian li kalitesi diye bir gerçek var kasaları ve fanları güzel.

Akvaryum kasa aradığım sırada iyi fırsat ama keşke psu kısmı altta olmayan bir model bulabilsem.

sorun yaşamazsın diyorsun yani bütçesel sıkıntıdayım daha fan parası ile uğraşamam kasayı alırsam
Başka bir marka olsa %100 fanlarda ilerde sorun yaşarsın derdim ama lianli de bunu demek zor.

Başka bir marka olsa %100 fanlarda ilerde sorun yaşarsın derdim ama lianli de bunu demek zor.
yok canım hocam onu sormadım :D ben üstünden çıkan 4 fan dışında fan almasam sorun olurmu yani direk bu şekilde 3 tane yanda 1 tane egzoz fan şeklinde kullandıgımda sıcaklık problemi yaşarmıyım diye sordum :d

yok canım hocam onu sormadım :D ben üstünden çıkan 4 fan dışında fan almasam sorun olurmu yani direk bu şekilde 3 tane yanda 1 tane egzoz fan şeklinde kullandıgımda sıcaklık problemi yaşarmıyım diye sordum :
Haaaa :D pardon ihtiyacın yok ama ultra mega hava geçişi istiyorsan neden olmasın.

Dikey ekran kartı desteği var mı acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,093
Üyeler
192,608
Son üye
Kızan88909
Geri