Yardım Lianli strimer tarzı kablolar kullanmak riskli mi ?

Sirl0th

80+
Reaksiyon skoru
127
İyi forumlar herkese.

Uzun süredir düşünüp taşınıp sonunda kendime baya havalı bir sistem yapma kararı aldım. Sistem aynen şu fotodaki gibi olacak. Fakat o fotolarda gördüğünüz üzere 2 adet strimer kablo var. Bu tarz kabloları kullanmaya biraz çekiniyorum. Sanırım birisi anakart için birisi de ekran kartı için. Sizce bu tarz kablolar risk oluşturur mu , parçalara zarar verir mi ? Bir taraftan diyorum ki , kasa zaten güzel olacak. Bu da eksik kalsın. Fakat bilemedim size sormak istedim.

1.webp

2.webp

yok kardom riski sadece psu ya bi tık daha yük bindiriyor o kadar

İyi forumlar herkese.

Uzun süredir düşünüp taşınıp sonunda kendime baya havalı bir sistem yapma kararı aldım. Sistem aynen şu fotodaki gibi olacak. Fakat o fotolarda gördüğünüz üzere 2 adet strimer kablo var. Bu tarz kabloları kullanmaya biraz çekiniyorum. Sanırım birisi anakart için birisi de ekran kartı için. Sizce bu tarz kablolar risk oluşturur mu , parçalara zarar verir mi ? Bir taraftan diyorum ki , kasa zaten güzel olacak. Bu da eksik kalsın. Fakat bilemedim size sormak istedim.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
herhangibi bir risk oluşturmaz

Risk olarak sorun yok hatta çoğu dandik kablodan kaliteli olduğu için daha sağlıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,151
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri