Yardım Lianli strimer hakkında yardım

Krmm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
370
Arkadaşlar showcase tarzında bir sistem kuracam fakat ekran kartı , işlemci ve anakart kabloları için lianli strimer kablolarını kullansam mı bilemedim. Anakart ve işlemci için sıkıntı olmuyormuş sanırım fakat ekran kartı için kullanmak riskli tarzında konular gördüm redditte. İlerleyen süreçte 5090'a geçiş yapma ihtimalim var.

Sizce bu tarz kabloları kullanmak mantıklı mı ?

Şu ana kadar yaşanan olayara bakarsak çoğunun cable mod'dan alınan kablolar kullandığını görüyoruz ya da diğer bilmediğimiz markalar rgbli veya açı değiştiren adaptörler fln. Lian Li'nin böyle bir olaya dahil olup olmadığından emin değilim ama ben denk gelmedim. Ancak tabii ki de en güvenlisi psu ile gelen kendi kablosudur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten biraz da öyle kurtarıyor Nvdia, kabloyu tam takmamış okey, sonrada kabloyu suçluyorlar öyle yani :ROFLMAO: boşuna mı kablo ucunun rengi değiştirmiş psular var ya da rog astral gibi ekran kartlarında güç kablosunun tam takılıp takılmadığını gösteren led var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şahsen 5070 ti belki 5080(en azından 5080 de olan vaka sayısı 5090'a göre daha az) de dahil bu wattlarda sorun yok. Ben 600 w civarının tek kablodan geçmesini sorunlu buluyorum üstüne insanlar onu büküyor. Kablonun başka bir yeri eridiğini gösteren vakalarda vardı sanırım, hassas bir olay.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Krmm
Geri