Neler Yeni

Libyaya 150 bin aşı yardımı

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Başkanımız yabancılara gelince herşeyi veriyor bize de başını almak kalıyor
Şu anda toplam 7 milyon kişiye aşı yapıldı. (2 doz dahil) Perşembe günü babama da yapacaklar. Bu konuda Libya'ya yardım yapmak siyasi açıdan mantıklı bir hamle. Hem oarada binlerce Türk askeri var. Hem uzay istasyonunu ekvatora yakın coğrafya yapılacak yani bu bağlamda Libya'ya yatırım gerek. Hem de şu anda Libya bölünmüş durumda. Bir tarafta Rusya bir tarafta ABD bir tarafta Türkiye. Şu an için Ruslar ile birliğiz ama emin ol bu yatırımlar bizi Libya halkına ikisinden de daha yakınlaştıracaktır. Bu da bize oarada avantaj sağlayacaktır.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
2023'de ülkeye özel bir yağmur yağacak ve Covid bitecek rahat olun aşıya ihtiyacımız yok (!)

En İyi Cevap
1
Şu anda toplam 7 milyon kişiye aşı yapıldı. (2 doz dahil) Perşembe günü babama da yapacaklar. Bu konuda Libya'ya yardım yapmak siyasi açıdan mantıklı bir hamle. Hem oarada binlerce Türk askeri var. Hem uzay istasyonunu ekvatora yakın coğrafya yapılacak yani bu bağlamda Libya'ya yatırım gerek. Hem de şu anda Libya bölünmüş durumda. Bir tarafta Rusya bir tarafta ABD bir tarafta Türkiye. Şu an için Ruslar ile birliğiz ama emin ol bu yatırımlar bizi Libya halkına ikisinden de daha yakınlaştıracaktır. Bu da bize oarada avantaj sağlayacaktır.
Ben yardım yapmasın demedim sonuçta bu ülkenin başkanı ve vatandaşına bakmak zorunda ama hep başka ülkelere yardım ediliyor böyle yapması doğru değil kendi vatandaşı diğer ülkedeki adamlardan her zaman üstün tutmalıdır

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Kendi halkina maske yardımı yapmayıp abd ye binlerce maske dezenfektan yollayan başkana noldu dolar 8.25

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Ben yardım yapmasın demedim sonuçta bu ülkenin başkanı ve vatandaşına bakmak zorunda ama hep başka ülkelere yardım ediliyor böyle yapması doğru değil kendi vatandaşı diğer ülkedeki adamlardan her zaman üstün tutmalıdır
Ben sadece aşı konusunu baz aldım. Şimdi diğer konuları konuşmam doğru olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendi halkina maske yardımı yapmayıp abd ye binlerce maske dezenfektan yollayan başkana noldu dolar 8.25
Ekonomiye sözüm yok, Allah'a emanet o. Ama bildiğim kadarıyla o maske ve dezenfektanların parası alındı. (Yanlış biliyor olabilirim)

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
o 150 bin aşıda yardim degildir satmiştir onlarıda libyaya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular