undertalelove
80+
- Reaksiyon skoru
- 80
Selam. Bir soru soracağım. Sadece takım ve lig oluşturacağım oyun istiyorum. Var mı böyle bir oyun?
Para ile ilgilenme fikri güzel o oyunu en kısa zamanda edinirim. 3 lig yapacağım. Başka ihtiyacım yok.Biraz daha açabilir misiniz tam olarak nasıl yani?
Eğer kurallar, mali bütçeleri de siz ayarlamak istiyorsanız Football Manager 2021 var. Editör ile özellikleri, takımların yerlerini değiştirebiliyorsunuz mesela Süper Lig takımını Premier Lig takımı yerine koyabiliyorsunuz ki bence gerçeğe en yakın simulasyon oyunu diyebiliriz.
Bunun dışında Fifa 21 var. Burada sadece takımların liglerini değiştiriyorsunuz. Ligin kuralları değişmiyor.
Kendi ligimizi yapma var mı bilmiyorum fakat takımları rastgele liglere dağıtıp ligi değiştirme var onu biliyorum. Size tavsiyem Premier Lig olurdu. Geniş bir lig olduğundan çıkma ve düşmemek için çabalamak eğlenceli olur.Para ile ilgilenme fikri güzel o oyunu en kısa zamanda edinirim. 3 lig yapacağım. Başka ihtiyacım yok.
Daha çok kişisel amaçlı olacak.Kendi ligimizi yapma var mı bilmiyorum fakat takımları rastgele liglere dağıtıp ligi değiştirme var onu biliyorum. Size tavsiyem Premier Lig olurdu. Geniş bir lig olduğundan çıkma ve düşmemek için çabalamak eğlenceli olur.