Messinin kramponu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 485
Hocalarım selam. Sorum oldukça açık. Bir linki gördüğümüzde hacklenme ihtimalimiz varmı ?
Bildiğim kadarıyla linke gitmedikçe bir şey olmaz.Hocalarım selam. Sorum oldukça açık. Bir linki gördüğümüzde hacklenme ihtimalimiz varmı ?
Soru komik. Hayır tıklamazsanız hacklenmezsiniz.Hocalarım selam. Sorum oldukça açık. Bir linki gördüğümüzde hacklenme ihtimalimiz varmı ?
CiddimisinizHocalarım selam. Sorum oldukça açık. Bir linki gördüğümüzde hacklenme ihtimalimiz varmı ?
Gördüğün gibi uzaklaş.Hocalarım selam. Sorum oldukça açık. Bir linki gördüğümüzde hacklenme ihtimalimiz varmı ?
Hocam bir aralar zero click diye bir olay duymuştum ondan sonra hiç duymadım. Halla yapılıyormu diye merak ediyorum. Ondan sordum yani konu mizah değil.gece gece çok güldüm teşekkür ederim.
Yemeği görünce orucun bozuluyor mu ?Hocalarım selam. Sorum oldukça açık. Bir linki gördüğümüzde hacklenme ihtimalimiz varmı ?
Çok güldüm gece gece, Allah da sizi güldürsün.Yemeği görünce orucun bozuluyor mu ?
mouse imlecini link yazısının üstüne getir hangi site olduğu yazıyor zatenHocam tıklamayacağımı biliyorsunuz değilmi.