Linkini verdiğim klavyeyi aldım yorumlarmısınız

Çok güzel saber gibiymiş RGB si eminim ki bu daha iyidir. Bunu düşünebilirim para olursa bunu alabilirim. Yoksa saber tercih ederim. Ama üzmez bence hayırlı olsun.

Nisan ayının başlarında n11 üzerinden 320₺ ye sipariş ettim.
Sağolsun Süratkargo 1 ay kadar getirmedi.
Heyecanla siparişini verdiğim klavye elime ulaşmadı.
Para iadesini aldığımda aynı ürünü farklı bir siteden almak isterken fiyatının 420₺ ye çıktığını gördüm.
Yine de sipariş ettim.
Tekrar süratkargo' ya verildi ve 2 ay sonra anca para iademi aldım.
Abdullah abinin inceleme videosunu izledikten sonra karar vermiştim almaya.
Ama araştırdığımda black switch'in çokta kaliteli olmadığını ve FPS türü oyunlar için çokta iyi bir tercih olmadığını gördüğümde kendimce bir 'OH' çektim.
Ne kadar kalitelidir bilemem ama sırf su geçirmez diye 420₺ vermezdim.
Gamepower Saber RGB ilşe neredeyse aynı.

Nisan ayının başlarında n11 üzerinden 320₺ ye sipariş ettim.
Sağolsun Süratkargo 1 ay kadar getirmedi.
Heyecanla siparişini verdiğim klavye elime ulaşmadı.
Para iadesini aldığımda aynı ürünü farklı bir siteden almak isterken fiyatının 420₺ ye çıktığını gördüm.
Yine de sipariş ettim.
Tekrar süratkargo' ya verildi ve 2 ay sonra anca para iademi aldım.
Abdullah abinin inceleme videosunu izledikten sonra karar vermiştim almaya.
Ama araştırdığımda black switch'in çokta kaliteli olmadığını ve FPS türü oyunlar için çokta iyi bir tercih olmadığını gördüğümde kendimce bir 'OH' çektim.
Ne kadar kalitelidir bilemem ama sırf su geçirmez diye 420₺ vermezdim.
Gamepower Saber RGB ilşe neredeyse aynı.
siyah switch red ile neredeyse aynıdır benim aklımı 20 milyon tıklama ömrü korkutuyor

Rampage için biraz pahalı gibi, bilemedim. Rampage i hep ucuz gördükçe böyle tuhaf geldi :D.

İyi klavye ama daha ucuza alınması lazım.

sparişi çoktan vardim sadece iyi mi? kötümü diye açtım konuyu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

siyah optik switch
İşte siyah optik switch derken markası filan ne? Neden yazmamışlar anlamadım. Şüphelendirici.
Keycapler nasıl?
Klavyeyi bükebiliyor musun? Bükülürse ne kadar? Metal gövde dediği için merak ettim.
Switchler nasıl hissettiriyor? Yeteri kadar kaygan hissettiriyor mu? Önceden kullandığın bir klavye varsa anlaman daha rahat olucaktır.

İşte siyah optik switch derken markası filan ne? Neden yazmamışlar anlamadım. Şüphelendirici.
Keycapler nasıl?
Klavyeyi bükebiliyor musun? Bükülürse ne kadar? Metal gövde dediği için merak ettim.
Switchler nasıl hissettiriyor? Yeteri kadar kaygan hissettiriyor mu? Önceden kullandığın bir klavye varsa anlaman daha rahat olucaktır.
lc marka switch var geri kalan bilgileri burdan öğrenebilirsin elime daha ulaşmadı kargoya yeni verildi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,664
Üyeler
185,146
Son üye
Fuace
Geri