Neler Yeni

Linkteki sistem alınır mı?

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,005
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
o paraya o işlemci alınmaz gibi. yüksek alınabilir.

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
Yunus Emre Uzun

Merhaba arkadaşlar böyle bir sistem buldum sizce alınır mı?? Biraz tuzlu gibi geldi ama almam lazım. Bu bütçede farklı bir öneririz varmı?
yükseltmesiz almak fantezi olur minimum 7700x 9700x falan lazım anakart ironik komik olmuş yani gerçi 7500 işlemci için okey ama işlemci yükseltecek anakartta yükseltmeli

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Metin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yükseltmesiz almak fantezi olur minimum 7700x 9700x falan lazım anakart ironik komik olmuş yani gerçi 7500 işlemci için okey ama işlemci yükseltecek anakartta yükseltmeli
Hocam o kadar bütçem çıkmıyor şuan 5-6 aya işlemci değişirim. İndirimde alıcaktım kaçırdım fiyatları daha da artmadan almak istiyorum mantıklı değil diyorsanız almayacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ömer cabbar ali
İndirim gecesinde 57k ya aldım SSD bı tık yükselterek kargoda şimdi cuma akşamları indirim yapıyor belki fiyata tekrardan düşer

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Metin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İndirim gecesinde 57k ya aldım SSD bı tık yükselterek kargoda şimdi cuma akşamları indirim yapıyor belki fiyata tekrardan düşer
Birdaha indirime gireceğini sanmıyorum beklemek de istemiyorum çok fazla ülkenin hali malum

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
ahmet
Hocam daha pahalıya geliyor şuan o kadar bütçem çıkmıyor 2kda biraz idare etse yeter ileride işlemci upgrade yaparım. İndirim gecesi alabilsem dert falan kalmayacaktı
yok be kardeşim bu fiyatlara toplarsin hemde kendin seçince daha güzel şeyler çıkar

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
ahmet
olur kardeşim

anakart dusuncem

patriot venom 32gb 6000 mghz cl 30 3700 tl

soğutucu sıvı gerek yok

Mesaj otomatik birleştirildi:

toplam kaç oldu

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
Yunus Emre Uzun
Hocam daha pahalıya geliyor şuan o kadar bütçem çıkmıyor 2kda biraz idare etse yeter ileride işlemci upgrade yaparım. İndirim gecesi alabilsem dert falan kalmayacaktı
hocam kullanım amacına göre toplamak daha doğru olur mesela geçen hafta bir arkadaşta sizin kafadaydı ama ful fps oyunları falan oynuyorum dedi arkadaşa 45k 50k mı neydi tam bütçe yanlış olmasın 9800x3d li pc dizdik sadece ekran kartını ikinci el alarak bence mükemmel oldu

Top Bottom