LİNKTEKİ SİSTEM HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ

riperozzi

80+
Reaksiyon skoru
6

Selamlar linkteki ürün hakkında düşünceleriz nelerdir ? İşlemciyi ryzen 5 5600x olarak güncelleyip almayı düşünüyorum. PSU hakkında bir bilginiz var mı ve eksik gördüğünüz kısımlar neresi bu sistemde. Diğer 3060lı sistem veya onun alternatifi önerilerinize açığım. Bir de ryzen 5 3600 , 3060 ekran kartına yeterli gelmez deniyor her yerde ama tüm hazır sistemlerde neredeyse ikisi bir arada kullanılıyor nedir bunun sebebi ? Son olarak ekstra bir soğutucu gerekir mi bu sisteme ?Teşekkürler.

17000₺'ye çok pahalı dostum.
Bir de RTX3060 var alınmaz.

Sizin önerebileceğiniz bir sistem var mı şu an aklınızda ? Bütçem sadece sistem için 12000-13000 civarları ? Bu sistem biraz aşıyor bütçemi zaten ama bi an güzel gelmişti gözüme.
Maalesef sistemler çok pahalı dostum.
Beklemeni öneririm.
Kampanyalı sistemleri kovalayabilirsin.

Selamlar linkteki ürün hakkında düşünceleriz nelerdir ? İşlemciyi ryzen 5 5600x olarak güncelleyip almayı düşünüyorum. PSU hakkında bir bilginiz var mı ve eksik gördüğünüz kısımlar neresi bu sistemde. Diğer 3060lı sistem veya onun alternatifi önerilerinize açığım. Bir de ryzen 5 3600 , 3060 ekran kartına yeterli gelmez deniyor her yerde ama tüm hazır sistemlerde neredeyse ikisi bir arada kullanılıyor nedir bunun sebebi ? Son olarak ekstra bir soğutucu gerekir mi bu sisteme ?Teşekkürler.
kanka alınmaz bu sistem indirim yakalarsan 3060 lı sistem al

daha geçen donanım arşivi 5600x + 3060 sistemi 10k dan verdi bu şekilde indirimler kovala.

Evet gördüm onu ama maalesef çoğu kişi yetişemedi çok hızlı tükendi.
bu türdeki sistemleri kovalayın birtek donanım arşivi değil diğer kanallardan yapıyor hepsini takipte kalın aradaki kalan parayı daha iyi değerlendirebilirsiniz ama benim param var alıcam diyorsanız size kalmış.

Geri