türkiyeye yanwen ile gönderiyorlarmış az önce yazdılar.Bilgi alırsan bizi de bilgilendirir misin hocam?
yanwenle bir kaç kere sıkıntı yaşamadan ürün almıştım. ben risk alıp kulaklık alacağım
türkiyeye yanwen ile gönderiyorlarmış az önce yazdılar.Bilgi alırsan bizi de bilgilendirir misin hocam?
Eyvallah hocam, ben de sipariş geçeceğim o zaman.türkiyeye yanwen ile gönderiyorlarmış az önce yazdılar.
yanwenle bir kaç kere sıkıntı yaşamadan ürün almıştım. ben risk alıp kulaklık alacağım
hocam 11.11 de mi o fiyata gelecek şuan 80 dolar indirimle 55 e geliyorSimgot ew300 38 dolara kadar düşüyormuş 25 dolarlık kodla beraber 11.11 de ben onu almayı düşünüyorum
5 kasima kadar pass lerden alabilecegiz aldigimiz passler de ayin 11 inde mi gecerli olacak11.11 de hocam indirime ek kuponla beraber
ben fantech alacaktım sitede kargolarda türkiye kaldırılıp yeniden eklenmişti ancak sipariş verirken türkiyeyi kabul etmiyor. yunexpress hala tam gönderim yapmıyor gibi ama fantech kaynaklı da olabilir emin değilimYunexpress halen göndermiyor mu bizim ülkeye... Bilgisi olan var mı
koddan bahsetmiyorum hocam 11.11 de o fiyata gelecek gibi birseyler yazmissiniz ayin 11 inde ekstra bi indirmimi mi var yoksa kodlarin gecerli olacagi gun mu o kodlar 11 inden once de gecerli oluyorsa ayin 11 inde almanin bi avantaji mi var ne konustunuz atommini ile anlamadim bazisi siparisi gececegim demis onlar 55 dolardan mi alacak 38 dolara dusuyor dediginiz de ew 300 degil mi linsoul fatura duzenlemesi yapacak mi mailden talep ettigimizdeDaha önceden kodları mailden atıyorlar galiba
hocam fiyat 11 11 de düşecek onu sormuştum hocama şuan indirim yok 11 11 de indirim olacak ek olarak da kupon da olacak yanikoddan bahsetmiyorum hocam 11.11 de o fiyata gelecek gibi birseyler yazmissiniz ayin 11 inde ekstra bi indirmimi mi var yoksa kodlarin gecerli olacagi gun mu o kodlar 11 inden once de gecerli oluyorsa ayin 11 inde almanin bi avantaji mi var ne konustunuz atommini ile anlamadim