Linsoul 11.11 İndirimleri!!!

Site 3fps animasyona sahip

Yunexpress halen göndermiyor mu bizim ülkeye... Bilgisi olan var mı
ben fantech alacaktım sitede kargolarda türkiye kaldırılıp yeniden eklenmişti ancak sipariş verirken türkiyeyi kabul etmiyor. yunexpress hala tam gönderim yapmıyor gibi ama fantech kaynaklı da olabilir emin değilim

Passler kupon gibi mi işliyor ona göre 11 dolara KZ Vader veya 13 Dolara Moondrop Chu alırım

Daha önceden kodları mailden atıyorlar galiba
koddan bahsetmiyorum hocam 11.11 de o fiyata gelecek gibi birseyler yazmissiniz ayin 11 inde ekstra bi indirmimi mi var yoksa kodlarin gecerli olacagi gun mu o kodlar 11 inden once de gecerli oluyorsa ayin 11 inde almanin bi avantaji mi var ne konustunuz atommini ile anlamadim bazisi siparisi gececegim demis onlar 55 dolardan mi alacak 38 dolara dusuyor dediginiz de ew 300 degil mi linsoul fatura duzenlemesi yapacak mi mailden talep ettigimizde

koddan bahsetmiyorum hocam 11.11 de o fiyata gelecek gibi birseyler yazmissiniz ayin 11 inde ekstra bi indirmimi mi var yoksa kodlarin gecerli olacagi gun mu o kodlar 11 inden once de gecerli oluyorsa ayin 11 inde almanin bi avantaji mi var ne konustunuz atommini ile anlamadim
hocam fiyat 11 11 de düşecek onu sormuştum hocama şuan indirim yok 11 11 de indirim olacak ek olarak da kupon da olacak yani

• Beğen
Reaksiyonlar: ahng
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,663
Üyeler
183,874
Son üye
AngaraBeyfendisi
Geri