Linsoul 11.11 İndirimleri!!!

koddan bahsetmiyorum hocam 11.11 de o fiyata gelecek gibi birseyler yazmissiniz ayin 11 inde ekstra bi indirmimi mi var yoksa kodlarin gecerli olacagi gun mu o kodlar 11 inden once de gecerli oluyorsa ayin 11 inde almanin bi avantaji mi var ne konustunuz atommini ile anlamadim bazisi siparisi gececegim demis onlar 55 dolardan mi alacak 38 dolara dusuyor dediginiz de ew 300 degil mi linsoul fatura duzenlemesi yapacak mi mailden talep ettigimizde
11inde ekstra indirim var ayrıca kuponla beraber daha uyguna düşüyor fiyatlar

Yunexpress halen göndermiyor mu bizim ülkeye... Bilgisi olan var mı
Ben geçen hafta yunziinin sitesinden alışveriş yaptım yunexpresle geldi sıkıntı yaşamadım.

35 dolara düşüyor, 20 dolar gibi gösterirler mi faturayı? Ona göre alacağım

Kafamda deli sorular var. Simgot em6l 100 dolar civarına düşse Bronze D. kuponu alıp 80 dolar civarına gelir. Ya da Silver D. kupon alıp Supermix4 mü almak? SS4 120 dolar altına düşerse silver patlıyor. Tüm bu senaryolardan bağımsız gümrükte kalma durumu var.

Kafamda deli sorular var. Simgot em6l 100 dolar civarına düşse Bronze D. kuponu alıp 80 dolar civarına gelir. Ya da Silver D. kupon alıp Supermix4 mü almak? SS4 120 dolar altına düşerse silver patlıyor. Tüm bu senaryolardan bağımsız gümrükte kalma durumu var.
Supermix 618 salesde 134$ a düştü. 50$ kuponla 84$ oluyor ama sonradan zam geldi fiyatı 149 yerine 169 oldu.
Ben supermixi düşündüm ama amazonda 2-3 ayda bozuldu diye yorumları gördükten sonra vazgeçtim.

Faturayı ne kadar göstermelerini istediniz ve ayrıca bir şey yaptınız mı?
epomakerda olduğu gibi mail attım dedim 20 25 dolar arası faturayı gösterebilir misiniz diye onlarda tabii ki dediler. Herhangi bir vergi sürprizle karşılaşmadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,578
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri