gokhan.url
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 312
Yarın Acer Nitro 5 serisinin bir modelini alacağım Linux olarak geliyor linuxu nasıl silebilirim
Hangi Linux sürümü ile geliyor biliyor musunuz ?Yarın Acer Nitro 5 serisinin bir modelini alacağım Linux olarak geliyor linuxu nasıl silebilirim
Bu olabilir mi böyle bir şey yazıyorHangi Linux sürümü ile geliyor biliyor musunuz ?
NH.Q9GEY.005Hangi Linux sürümü ile geliyor biliyor musunuz ?
Bu gün 750 kere yarın gelicek leptop unu gördüm hayırlı olsunYarın Acer Nitro 5 serisinin bir modelini alacağım Linux olarak geliyor linuxu nasıl silebilirim
dağıtım derken anlayamadımNormal USB ile Windows 10 yükler gibi yükleyebilirsin. Zaten format ekranında Linux'u da sileceksin.
Aldıktan sonra hangi dağıtımın geldiğini de söylesene merak ettim.
Bu gün 750 kere yarın gelicek leptop unu gördüm hayırlı olsun
linuxu silmeme vs gerek yok mu?usb ye windows iso kurup bootla direk
Yokdağıtım derken anlayamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kusura bakmayın fazla zengin olmadığımdan her ürünü araştırarak alıyorum
linuxu silmeme vs gerek yok mu?
Linux kendi başına bir işletim sistemi değil, çekirdeğidir. O çekirdek üstüne işletim sistemi yapılır. O işletim sistemleri de dağıtımdır.dağıtım derken anlayamadım
Lafıda çaktındağıtım derken anlayamadım
Malesef değil , Linux bilgisayara nasıl kurulabileceği hakkında size yardımcı olabilirim . Aldığınız laptop dışında kullanmakta olduğunuz bir bilgisayar var mıdır ?Bu olabilir mi böyle bir şey yazıyor
NH.Q9GEY.005
hocam ben anlayamam da yani linuxlu olması iyi bir şey mi kötü müLinux kendi başına bir işletim sistemi değil, çekirdeğidir. O çekirdek üstüne işletim sistemi yapılır. O işletim sistemleri de dağıtımdır.
evet varMalesef değil , Linux bilgisayara nasıl kurulabileceği hakkında size yardımcı olabilirim . Aldığınız laptop dışında kullanmakta olduğunuz bir bilgisayar var mıdır ?
Hayır neden kötü olsun?hocam ben anlayamam da yani linuxlu olması iyi bir şey mi kötü mü
evet var