Linux kullananlar neden C kodluyor?

Reaksiyon skoru
76
Arkadaşlar merhaba. Linux kullananlar neden sürekli C dili kodluyor? İnternette hep görüyorum, C kodluyorlar.

Resimdeki senin CMD olarak bildiğin yere sürekli birşeyler yazıyorlar. Onu C kodluyor olarak algılamış olmayasın ?
1736054932891.jpeg

VS Code kullanan Linux'tan bir şey anlamıyor. Resim atıyorsa C den de bir şey anladığı yok.

Gedit var, Kite var, bir sürü daha kullanışlı editör var. Birisi VS Code kullanıyorsa acemidir.

Gedit var, Kite var, bir sürü daha kullanışlı editör var. Birisi VS Code kullanıyorsa acemidir.
İnsanların tercihlerine göre bilgi/tecrübe düzeyi ölçülemez. İstersem not defterinde kod yazarım bu beni acemi yapmaz

İnsanların tercihlerine göre bilgi/tecrübe düzeyi ölçülemez. İstersem not defterinde kod yazarım bu beni acemi yapmaz
Bilgili biri Not defteri tercih etmez. VS Code da tercih etmez. Video izleyenler, videolarda öyle anlatıldığı için VS Code tercih ediyor. Hatta tercih etmiyor, onlara dayatılıyor.

Bilgili biri Not defteri tercih etmez. VS Code da tercih etmez. Video izleyenler, videolarda öyle anlatıldığı için VS Code tercih ediyor. Hatta tercih etmiyor, onlara dayatılıyor.
Ben GO yazarken vscode kullanıyorum diye sana göre acemiyim yani :ROFLMAO:. Bu kafayla iş hayatında başarılar sana

Yok hocam, VS Code bir standart gibi bir şey. Ben gerçekten Java ve Kotlin'de tecrübeli biri olarak Eclipse, VS Code ve Intellij kullanıyorum. Eğer Neo Vim, Vim kullanırsam mesela, onlarca paketi import etmem zor olur, sürekli syntax hatalarını kontrol etmen gerekir falan. Uğraştırır yani.

Geri