Neler Yeni

Linux kullananlar neden C kodluyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
At avrat silah
Arkadaşlar merhaba. Linux kullananlar neden sürekli C dili kodluyor? İnternette hep görüyorum, C kodluyorlar.

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
yunusemre

man a man

80+ Bronze
Resimdeki senin CMD olarak bildiğin yere sürekli birşeyler yazıyorlar. Onu C kodluyor olarak algılamış olmayasın ?
1736054932891.jpeg

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Alihan YILMAZ
VS Code kullanan Linux'tan bir şey anlamıyor. Resim atıyorsa C den de bir şey anladığı yok.

Nixist

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Enes
Yok VS Code'den resim atıyorlar hep. "include" komutu galiba C diline ait. İnternette hep görüyorum.
Genellikle kullandıkları bir programın kaynak kodu oluyor.Kodlamaktan ziyade editliyorlar.Ya da sadece estetik açıdan güzel duruyor diye açıyorlar.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Alihan YILMAZ
Gedit var, Kite var, bir sürü daha kullanışlı editör var. Birisi VS Code kullanıyorsa acemidir.

man a man

80+ Bronze
Gedit var, Kite var, bir sürü daha kullanışlı editör var. Birisi VS Code kullanıyorsa acemidir.
İnsanların tercihlerine göre bilgi/tecrübe düzeyi ölçülemez. İstersem not defterinde kod yazarım bu beni acemi yapmaz

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Alihan YILMAZ
İnsanların tercihlerine göre bilgi/tecrübe düzeyi ölçülemez. İstersem not defterinde kod yazarım bu beni acemi yapmaz
Bilgili biri Not defteri tercih etmez. VS Code da tercih etmez. Video izleyenler, videolarda öyle anlatıldığı için VS Code tercih ediyor. Hatta tercih etmiyor, onlara dayatılıyor.

man a man

80+ Bronze
Bilgili biri Not defteri tercih etmez. VS Code da tercih etmez. Video izleyenler, videolarda öyle anlatıldığı için VS Code tercih ediyor. Hatta tercih etmiyor, onlara dayatılıyor.
Ben GO yazarken vscode kullanıyorum diye sana göre acemiyim yani :ROFLMAO:. Bu kafayla iş hayatında başarılar sana

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
At avrat silah
Yok hocam, VS Code bir standart gibi bir şey. Ben gerçekten Java ve Kotlin'de tecrübeli biri olarak Eclipse, VS Code ve Intellij kullanıyorum. Eğer Neo Vim, Vim kullanırsam mesela, onlarca paketi import etmem zor olur, sürekli syntax hatalarını kontrol etmen gerekir falan. Uğraştırır yani.

Top Bottom