gunesh 80+ Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 34 Dahası Reaksiyon skoru 10 İsim Ali Güneş Uzunoğlu Bugün, 19:06 #1 Görseldeki gibi disk görmüyor ne yapmamız gerek
F fatihmra 80+ Bronze Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 784 En İyi Cevap 1 Bugün, 19:27 #2 windows 10 veya 11 flash bellekte var mı , resim eklememişsin ? biosta uefi bios seçili mi? bazı yeni leoptoplarda advanced(gelişmiş) menüsünde vmd disable yapmak gerekebiliyor haberin olsun yoksa disk görmüyebiliyor
windows 10 veya 11 flash bellekte var mı , resim eklememişsin ? biosta uefi bios seçili mi? bazı yeni leoptoplarda advanced(gelişmiş) menüsünde vmd disable yapmak gerekebiliyor haberin olsun yoksa disk görmüyebiliyor
tywin 80+ Katılım 10 Ekim 2024 Mesajlar 168 Dahası Reaksiyon skoru 56 İsim Burak Bugün, 19:41 #3 gunesh yazmış: Görseldeki gibi disk görmüyor ne yapmamız gerek Devamı için tıklayın... format ekranında disk seçerken göremıyorsan vmd driver yada F6flpy atarak flasına o ekranda çalıstırıp diski görebilirsin (zamanında 2sinide yuklemiştim hangisi oldu hatırlamıyorum)
gunesh yazmış: Görseldeki gibi disk görmüyor ne yapmamız gerek Devamı için tıklayın... format ekranında disk seçerken göremıyorsan vmd driver yada F6flpy atarak flasına o ekranda çalıstırıp diski görebilirsin (zamanında 2sinide yuklemiştim hangisi oldu hatırlamıyorum)