oem anakarta gömülür format atsan bile anakartta gömülü olduğu için bişey olmaz sağlamlisans gibi sitelerden alacaksan key öneririmFreedos bir laptop aldım içine windows 11 kuracağım . Sağlam lisans adlı site önerildi fakat iki seçenek var oem key birde lisans key . Hangisini alcam
Hocam dier lisans key ne . Çünkü oem key pahalı.oem anakarta gömülür format atsan bile anakartta gömülü olduğu için bişey olmaz sağlamlisans gibi sitelerden alacaksan key öneririm
lisans key bende aldım sorunsuz çalışıyor tabi buna format atma durumunda anakarta gömülü olmadığı için yeni key alma durumunda kalabilirsinHocam dier lisans key ne . Çünkü oem key pahalı.
Hocam bazıları şey demiş saglam bir yere not aldım formatyan sknra tekrar girilmesi gerekli diye. Yani bu çöp mu oluyor yoksa kullanılabilir durumda olup tekrar girilmesini gerekiyo sadecelisans key bende aldım sorunsuz çalışıyor tabi buna format atma durumunda anakarta gömülü olmadığı için yeni key alma durumunda kalabilirsin
Ben siteden 30tl key aldim format atinca soruyor giriyorum duzgunce calisiyorHocam bazıları şey demiş saglam bir yere not aldım formatyan sknra tekrar girilmesi gerekli diye. Yani bu çöp mu oluyor yoksa kullanılabilir durumda olup tekrar girilmesini gerekiyo sadece
denemedim valla bana fatura geeldiği için bir yere not almadım ama çokda bişey olmaz nede olsa 100tl veriyoruzHocam bazıları şey demiş saglam bir yere not aldım formatyan sknra tekrar girilmesi gerekli diye. Yani bu çöp mu oluyor yoksa kullanılabilir durumda olup tekrar girilmesini gerekiyo sadece
Aynı key giriliyor yani tekrar almaya gerek yok . Siz hangj siteden aldınız hocam önerir misiniz?Ben siteden 30tl key aldim format atinca soruyor giriyorum duzgunce calisiyor
Not almak dediğim biryerde saklanması yani . 100 tl de az deil be hocamdenemedim valla bana fatura geeldiği için bir yere not almadım ama çokda bişey olmaz nede olsa 100tl veriyoruz
hocam ben alalı 4 sene oldu hiç hatırlamıyorum , aynı gırılıyor tekrar almaya gerek yokAynı key giriliyor yani tekrar almaya gerek yok . Siz hangj siteden aldınız hocam önerir misiniz?
alma bence knk sahte lisans yap her özellik kullanılabilir oluyor zaten hem de süresiz herhangi bir ek programa da gerek yokFreedos bir laptop aldım içine windows 11 kuracağım . Sağlam lisans adlı site önerildi fakat iki seçenek var oem key birde lisans key . Hangisini alcam
https://www.lazimbana.com/windows-11-pro-lisans-anahtari-tren-p-LB14470XEXT9 alabilirsin buradan.Freedos bir laptop aldım içine windows 11 kuracağım . Sağlam lisans adlı site önerildi fakat iki seçenek var oem key birde lisans key . Hangisini alcam