Edmond_Dantes
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,301
Bmw, clio ve golf  tatlıymış

Hocam bu taksitlendirme nasıl oluyor sadece banka kartım var yapı KredidenSadece uçak ve helikopter gördüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ziraat karta taksit yokmuş küçük bilgilendirme
Kredi kartı şart hocamHocam bu taksitlendirme nasıl oluyor sadece banka kartım var yapı Krediden
Ah be kötü oldu hazır dışarı çıkıcam çevrede 2 bim var bakayım gelmiş mı yoksa teyzeler gelip kaptı mıKredi kartı şart hocam
Hocam madem iade edecektiniz niye aldınız Mercedes ve BMW yokmuyduGarantiye de yokmuş taksit
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3 bim gezdim sadece bunları bulabildim uçak vardı genel olarak uçakları alıp iade ettim fmsmdmd
Alıntıyı görüntüle
Arabalar için gitmiştim 2 sinde yoktu bari 2 uçak alayım dedim , sonra 3 bimde arabaları görünce aldım uçakları iade ettim dkskdHocam madem iade edecektiniz niye aldınız Mercedes ve BMW yokmuydu
Mercedes ve bmw yoktu girdiğim bimdeHocam madem iade edecektiniz niye aldınız Mercedes ve BMW yokmuydu
Evet görevliye Taksit istiyorum de. Pos cihazından seçiyor.Taksit nasıl yapılabiliyor kasadayken böyle bir şey var mı
Ziraat ve garanti denedim yoktu belirli kartlara varEvet görevliye Taksit istiyorum de. Pos cihazından seçiyor.
Garanti saydı bende Kasiyer.Ziraat ve garanti denedim yoktu belirli kartlara var
Allah allah ben de garanti bonus genç vardı saymadıGaranti saydı bende Kasiyer.