🔥İndirim Lisanslı Metal Arabalar 219TL

mercedes yalan oldu yau
IMG_1058.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsini buldum toplam 3 bim gezdim. Audi kendim isteyerek almadım gayet güzeller clio golf harici kapılar da açılıyor

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

en iyisi mercedes ama cok zor bulursun
Hepsinin geldiği bime en son gittim :(

Bizim mahallede kalmamıştır, kesin yamyamlar hemen toplamıştır.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Sol kapı çok zor açıldı. Sağda sorun yoktu.
2 bime gittim bir tanesi kasaya bırakmış 2 Clio 1 BMW 1 Audi vardı bu ikisini kaptım diğer bimde adamlar depoya saklamış aw onda da Mercedes ve Clio kalmıştı ama sanki suç işlemişim gibi davrandılar (bu arada audi ile Mercedesi karıştırmışim)

5 bime baktım. İlk üçünde yeller esiyordu. 4. de arabaların boş kutusu vardı. 5. de 2 uçak kalmıştı. Turuncuyu uçağı kaptım.
Arabaları ve uçakları alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Konuyu paylaşan @Perfectshot06 hocama teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Yarışmaya devam eden arkadaşlara bol şans dilerim. Kalın sağlıcakla. :kekw:

1761902173969.webp
1761902188589.webp

Hocam şu sarılı hangisi Audi yerine değiştirsem güzel olurdu ama bitmiştir şu an
sarılı fıstık yeşili olan bmw hocam

Golfün de kapıları açılıyor hocam aynalara bastır kendine doğru
tesekkurler

Ekran görüntüsü 2025-10-31 122030.webp

favorim ikisi çok iyi bu fiyata gerçekten dış tasarım güzel yapmışlar

5 bime baktım. İlk üçünde yeller esiyordu. 4. de arabaların boş kutusu vardı. 5. de 2 uçak kalmıştı. Turuncuyu uçağı kaptım.
Arabaları ve uçakları alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Konuyu paylaşan @Perfectshot06 hocama teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Yarışmaya devam eden arkadaşlara bol şans dilerim. Kalın sağlıcakla. :kekw:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
sabah 9 pususu şart hocam ama bazılarına gelmemiş o yüzden süre kaybı oldu diğer bime giderken son dk kaptım ben de

sarılı fıstık yeşili olan bmw hocam

tesekkurler

Alıntıyı görüntüle
favorim ikisi çok iyi bu fiyata gerçekten dış tasarım güzel yapmışlar
Şu an bitmiştir herhalde elimizde günün sonunda bir Audi ve bir BMW geçti

Geri