wpa_supplicant
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 22
Ortaokul gibi bir okul. Tek farkı kimseyi tanımıyorsun, alışma süreci var.
yanlış anlama dalga geçiyorum neAa kisaymissin yanlış anlama dalga geciyorum
kanka boyum 1.35di ilk gittiğimde tabi şimdi biraz normale döndü
hayatının en güzel en unutamayacağın ve en eğlenceli zamanı9. Sınıfın ve okula sadece 5 gün gittim ( ondada sınav olduk Lise nasıl bir yer??
aynı durumu ben de yaşıyorumBen LGS'ye hazırlanmadığım kadar lisede çalışıyorum. Gerisini sen düşün.
Ben miHangi okul?
Okul gibi bir yer9. Sınıfın ve okula sadece 5 gün gittim ( ondada sınav olduk Lise nasıl bir yer??
bazen keşke nitelikli okul kazanmasam mahalle okuluna gitsem diyorum mahalle okuluna giden arkadaşlarım benden daha çok konu anlamışlar ve daha az çalışıyorlarNitelikli okuldaysan hocalar çok sıkar ama arkadaş ortamı iyi yani
Evet. Eğer yüksek puanla girdiysen yarı inek yarı kafa adamların olduğu eğlenceli bir yer.Ben mi
Ortaokulun daha sıkı ve daha iyi ortamı olan versiyonu. Çok bir şey değişmiyor sadece arkadaş ortamı daha değişik. Ortaokulda olmayan sigara içme olayı falan var. Stres veya heyecan yapacak bir şey yok, ben yapmıştım ondan biliyorum.9. Sınıfın ve okula sadece 5 gün gittim ( ondada sınav olduk Lise nasıl bir yer??
Ayn başta sıkı tutmadim simdi çok konu eksigim var napcan bilmiyorum bok gibi gidiyor hayataynı durumu ben de yaşıyorum