Neler Yeni

Lise ortamı nasıl bir yer

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Lise ortamı nemiş yav mezun olalı 2 sene oluyor daha bir kere lise ortamı nasıl diye düşünmedim lisenin ortamımı varmış?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga çok iyi yattığım yerden liseyi geçiyorum
11. ve 12. sınıfta görürüm seni.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Okula göre değişir mesela ortaokul zorbalarından kurtuldum artık aklı yerinde büyümüş insanlar var sende şımarmazsan gayet iyi

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Normal bir okul işte. Millet gece hayatı yaşandığını falan zannediyor galiba.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Nedense benim sınıf sinir bozucu ama 1 arkadaşım var oda arada sırada cevap veriyor mesajımı kıyametten sonra görür anca

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Ben bu sene liseye geçeceğim büyük ihtimalle endüstri meslek lisesi veya anadolu lisesi olacak ama hiç lise ortamı görmedim biri bana tavsiye verebilirmi
meslek lisesine gidersen hergün erkek görmekten bıkarsın okulun tuvaletleri full sigara kokar hergün en az 2 kavga çıkar. anadolu lisesinde illaki kendine göre arkadaş bulursun ortamı sarar

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Cidden böyle şahıslar var, ağızlarına bir tane patlatmak istiyorum ama.:D
Şimdi diyeceksin niye sigara içeni dövüyorsun? Özel bir neden.:D
D-dostum ben sigra içmek için bir ciğerimi verebilirim
Neden mi?
En azından oyun oynadığım için değil de harbi zararlı bir şey için ailem ile kawga ederim.
Sigaradan nefret eden biriyim HAWVLİ olan insanlar benden ırak allaha yakın olsun

whoamii

80+ Silver
Liseye ilk başladığım zaman, daha il gün sınıfta tanışıp kaynaşmıştık. Nasıl dersen bilek güreşiyle :) İki kişi bilek güreşi yapmaya başladı, diğer herkes sıraya girdi bu esnada kaynaşma oldu. Çok tuhaf ve gülünç ama ayrıca ortaokul arkadaşlıklarına oranla çok samimi. Doğru arkadaşı bulana kadar herkese aşırı yakın davranmamaya çalış, sıradan normal insan gibi davran. Ve de eğer boyun 1.75 in üzerindeyse öyle büyük gözüken herkese abi deme :) Seninle yaşıt olabiliyor geneli ama boyun 1.75 in altındaysa 11-12 lere abi de yoksa gıcık olabilirler.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
meslek lisesine gidersen hergün erkek görmekten bıkarsın okulun tuvaletleri full sigara kokar hergün en az 2 kavga çıkar. anadolu lisesinde illaki kendine göre arkadaş bulursun ortamı sarar
D-dostum sağlık meslekte okuyorum 9 erkek 24 kız bir şey mi diyecek diyecektin. :3
Endüstri meslek harb kötü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,828
Üyeler
164,734
Son üye
bkgs
Top Bottom