sağlık meslekte kız erkek karışık oluyor ben endüstri için yazdım zatenD-dostum sağlık meslekte okuyorum 9 erkek 24 kız bir şey mi diyecek diyecektin. :3
Endüstri meslek harb kötü
Kız erkek değil dostum azınlık olan erkekler çok 150-200 erkek zor varızdır 800 kişide fln.sağlık meslekte kız erkek karışık oluyor ben endüstri için yazdım zaten
Bak bir kere dene derler sakın kanma birde ortam küfürlü olabiliyor kendini koru ahlakını koru notlarını düzgün tut hocalarla aran iyi olsun sınıfın çalışkanı ol bunlara yapabilirsen parmakla gösterilen meth edilen bir öğrenci olabilirsin bu arada hangi meslek lisesi hangi şehirdeKendim zaten sigaraya adım bile atmam arkadaş konusunda sıkıntı yaşamayacağımı zannediyorum
Çok güzel özetlemişsin2019-2020 de başladım ben şuan 10. Sınıfım ilk başlarda alışmaya çalışıyorsun 3 ay içinde alışıyorsun tabi kimle konuştuğun kimle iyi anlaştığın önemli kekolara asla bulaşma birileri için değişme karı kız diye uğraşma herşeyin bi zamanı var meslek lisesine gidiyorsan okulunu iyi seç tanıdıklarından bilgi al hangi bölüme gitmek istediğin çok önemli o bölümün mesleğini öğreniceksin ben 59 ortalama ile bilişim bölümüne girdim (9. Sınıfın ortalaması ile bölüm seçiyorsun) 10. Sınıf 9 a göre çok rahat ve 9. Sınıf arkadaşların 1 senelik oluyor sonra herkes dağılıyor farklı bölümlere,şansın varsa aynı sınıfa düşebilirsin kimseye güvenme hertürlü çeşit insan var lisede, hocalara gelirsek edebiyatçı ile aran iyi olsun hocaları tersleme sakın yalakalıkta yapma bu bahsettiklerim meslek lisesi için geçerli.Güzel yanı öğle molası var 40 dk sürüyordu 9. Sınıfta kendini ezdirme çokta atar yapma herzaman ortada dur, sabır çok önemli kavga çıkarma disiplin sert, illa kavga için zorluyorsa karşındaki kavga et asla geride durma ezerler - dalga geçerler.Derslerde tek fizik zor geliyor bana matamatik,edebiyat,ingilizce bu 3 lü önemli dersler haftada 5 der
Teşekkür ederim, çok fazla deneyimledim bahsettiğim şeylerin hepsini yaşadım, arkadas yaşamasın....Bak bir kere dene derler sakın kanma birde ortam küfürlü olabiliyor kendini koru ahlakını koru notlarını düzgün tut hocalarla aran iyi olsun sınıfın çalışkanı ol bunlara yapabilirsen parmakla gösterilen meth edilen bir öğrenci olabilirsin bu arada hangi meslek lisesi hangi şehirde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok güzel özetlemişsin
ne alakaLOLCÜ EMİR
LOLCÜ EMİR
ab 55 lvl discord kızı olayı vardı ya lolcü selen diye ondan dedimne alaka
Kanka lisede ya berduç olucan ya da içine kapanık ben tam ortadayım (böyle olmak kolay değil) sende tam ortada olmaya çalış. Ben sigara vs içmiyorum ama arkadaş ortamının hepsi müptezel.Ben bu sene liseye geçeceğim büyük ihtimalle endüstri meslek lisesi veya anadolu lisesi olacak ama hiç lise ortamı görmedim biri bana tavsiye verebilirmi