Neler Yeni

Lise ortamı nasıl bir yer

efay144

80+ Silver
4 ay sonra 11e geçicem sadece lise ortamını 1 dönem yaşayabildim ve ortam sınıfına bağlı bizim sınıf baya iyiydi yani benim geçirdiğim o 1 dönem tüm ortaokuluma eşdeğer. Hala anıları hatırladıkça gülerim.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
D-dostum sağlık meslekte okuyorum 9 erkek 24 kız bir şey mi diyecek diyecektin. :3
Endüstri meslek harb kötü
sağlık meslekte kız erkek karışık oluyor ben endüstri için yazdım zaten

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,327
İsim
Cemal Faruk Koçak
sağlık meslekte kız erkek karışık oluyor ben endüstri için yazdım zaten
Kız erkek değil dostum azınlık olan erkekler çok 150-200 erkek zor varızdır 800 kişide fln.
İmamhatip okudum ortaokulda o erkek ortamını özledim, halı saha yapamıyoruz aga herkesin ayrı derdi var :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yiğit Ertaş
2019-2020 de başladım ben şuan 10. Sınıfım ilk başlarda alışmaya çalışıyorsun 3 ay içinde alışıyorsun tabi kimle konuştuğun kimle iyi anlaştığın önemli kekolara asla bulaşma birileri için değişme karı kız diye uğraşma herşeyin bi zamanı var meslek lisesine gidiyorsan okulunu iyi seç tanıdıklarından bilgi al hangi bölüme gitmek istediğin çok önemli o bölümün mesleğini öğreniceksin ben 59 ortalama ile bilişim bölümüne girdim (9. Sınıfın ortalaması ile bölüm seçiyorsun) 10. Sınıf 9 a göre çok rahat ve 9. Sınıf arkadaşların 1 senelik oluyor sonra herkes dağılıyor farklı bölümlere,şansın varsa aynı sınıfa düşebilirsin kimseye güvenme hertürlü çeşit insan var lisede, hocalara gelirsek edebiyatçı ile aran iyi olsun hocaları tersleme sakın yalakalıkta yapma bu bahsettiklerim meslek lisesi için geçerli.Güzel yanı öğle molası var 40 dk sürüyordu 9. Sınıfta, kendini ezdirme çokta atar yapma herzaman ortada dur, sabır çok önemli kavga çıkarma disiplin sert, illa kavga için zorluyorsa karşındaki kavga et asla geride durma ezerler - dalga geçerler.Derslerde tek fizik zor geliyor bana matamatik,edebiyat,ingilizce bu 3 lü önemli dersler haftada 5 ders

Son düzenleme:

yusuf34

80+ Silver
Kendim zaten sigaraya adım bile atmam arkadaş konusunda sıkıntı yaşamayacağımı zannediyorum
Bak bir kere dene derler sakın kanma birde ortam küfürlü olabiliyor kendini koru ahlakını koru notlarını düzgün tut hocalarla aran iyi olsun sınıfın çalışkanı ol bunlara yapabilirsen parmakla gösterilen meth edilen bir öğrenci olabilirsin bu arada hangi meslek lisesi hangi şehirde
Mesaj otomatik birleştirildi:

2019-2020 de başladım ben şuan 10. Sınıfım ilk başlarda alışmaya çalışıyorsun 3 ay içinde alışıyorsun tabi kimle konuştuğun kimle iyi anlaştığın önemli kekolara asla bulaşma birileri için değişme karı kız diye uğraşma herşeyin bi zamanı var meslek lisesine gidiyorsan okulunu iyi seç tanıdıklarından bilgi al hangi bölüme gitmek istediğin çok önemli o bölümün mesleğini öğreniceksin ben 59 ortalama ile bilişim bölümüne girdim (9. Sınıfın ortalaması ile bölüm seçiyorsun) 10. Sınıf 9 a göre çok rahat ve 9. Sınıf arkadaşların 1 senelik oluyor sonra herkes dağılıyor farklı bölümlere,şansın varsa aynı sınıfa düşebilirsin kimseye güvenme hertürlü çeşit insan var lisede, hocalara gelirsek edebiyatçı ile aran iyi olsun hocaları tersleme sakın yalakalıkta yapma bu bahsettiklerim meslek lisesi için geçerli.Güzel yanı öğle molası var 40 dk sürüyordu 9. Sınıfta kendini ezdirme çokta atar yapma herzaman ortada dur, sabır çok önemli kavga çıkarma disiplin sert, illa kavga için zorluyorsa karşındaki kavga et asla geride durma ezerler - dalga geçerler.Derslerde tek fizik zor geliyor bana matamatik,edebiyat,ingilizce bu 3 lü önemli dersler haftada 5 der
Çok güzel özetlemişsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yiğit Ertaş
Bak bir kere dene derler sakın kanma birde ortam küfürlü olabiliyor kendini koru ahlakını koru notlarını düzgün tut hocalarla aran iyi olsun sınıfın çalışkanı ol bunlara yapabilirsen parmakla gösterilen meth edilen bir öğrenci olabilirsin bu arada hangi meslek lisesi hangi şehirde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok güzel özetlemişsin
Teşekkür ederim, çok fazla deneyimledim bahsettiğim şeylerin hepsini yaşadım, arkadas yaşamasın....

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Ortaokuldan pek farkı yok 1-2 tane yakın arkadaş yeter zaten 2 sene sonra sınıf değişiyorsun

VorleN

80+ Silver
Ben bu sene liseye geçeceğim büyük ihtimalle endüstri meslek lisesi veya anadolu lisesi olacak ama hiç lise ortamı görmedim biri bana tavsiye verebilirmi
Kanka lisede ya berduç olucan ya da içine kapanık ben tam ortadayım (böyle olmak kolay değil) sende tam ortada olmaya çalış. Ben sigara vs içmiyorum ama arkadaş ortamının hepsi müptezel.
Anadolu lisesine gitmen daha iyi olcaktır senin için.

BBrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Berk Baydur
Arkadaş ortamının çok iyi olduğu bir yer. Gerçekten lise çok iyi fakat dersler hariç :D ama bende çok gidemedim 9. sınıfın ortasında virüs geldi 2 ay sonra 11e geçİyorum o.O2

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
farklı okullardan gelen bebelerin taht kavgaları... Uf ne güzel koku :D

Top Bottom