Neler Yeni

lise puanları düşer mi sizce

Spancak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Emir Topçuoğlu
lise puanları düşer mi sizce bu kadar zor olmamalıydı bence insana umut vaadedip böyle sormak çok yanlış sınav kolay olucak kafasıyla girmiştim ama denemelerimin lsgden fazla olması beni şaşırttı açıkcası hep kolay olcak derlerdi

şuan istediğim liseye girmek için tek umut standart sapma ve liselerin yüzdelik dilimlerinin düşmesi

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Düşeceklerini sanmıyorum, ayrıca bu bir sınav dostum, haliyle zeki insanlar daha çok çalışıp haklarını aldılar, çalışmayanlar düşük puan aldılar ve kimse kolay olacak demedi.

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
lise sınavı hayatının sınavı değil. seçeceğin lise de hayatının en büyük seçimi olmayacak. eğer çalışkansan meslek lisesine giderek de istediğin mesleğe sahip olabilirsin fen lisesine giderekte. sınavdan daha yeni çıkmışsın belli git stres at kafa dağıt. önemli olan üni sınavı ve üni.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
zannetmem.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
kolay olsaydı daha kötü olucaktı bunu ne zaman anlayacaksınız

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
lise puanları düşer mi sizce bu kadar zor olmamalıydı bence insana umut vaadedip böyle sormak çok yanlış sınav kolay olucak kafasıyla girmiştim ama denemelerimin lsgden fazla olması beni şaşırttı açıkcası hep kolay olcak derlerdi
Kim umut vaadetti ve zor sordu
Bu size göre zor çalışan insan basitti der . Yani mebe suç atmayın her sene bunun sorumluluk olduğunu bilerek ve çalışarak bir şeyler yapılacağını hocalarınız size söylemiştir diye umuyorum umursamadan girseniz sizin sorununuz

Spancak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Emir Topçuoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kim umut vaadetti ve zor sordu
Bu size göre zor çalışan insan basitti der . Yani mebe suç atmayın her sene bunun sorumluluk olduğunu bilerek ve çalışarak bir şeyler yapılacağını hocalarınız size söylemiştir diye umuyorum umursamadan girseniz sizin sorununuz
inanmazsın ama günde 200-250 çözüyordum çalıştım baya çalıştım denemelerim en kötü 440 oluyordu genelde 450-460 bandında gidiyordum ama lgs gerçekten zordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

kolay olsaydı daha kötü olucaktı bunu ne zaman anlayacaksınız
böyle dahamı güzel oldu istediğim lisenin geçen seneki puanıyla aramda 15-20 puan fark var ha liselerin puanı düşer dersen bilemem

kaç puanlık bir oynama olur tahminen

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
inanmazsın ama günde 200-250 çözüyordum çalıştım baya çalıştım denemelerim en kötü 440 oluyordu genelde 450-460 bandında gidiyordum ama lgs gerçekten zordu

böyle dahamı güzel oldu istediğim lisenin geçen seneki puanıyla aramda 15-20 puan fark var ha liselerin puanı düşer dersen bilemem

kaç puanlık bir oynama olur tahminen
Canım benim önemli olan puan değil yüzdelik dilim bunu anlamak fazla zor olmamalı ve düşeceğini de sanmıyorum çünkü sınav gayet kolay gözüküyor

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Deneme de sadece sizin okul olduğu için 400 500 kişi içinden yüksek yüzdelik puan yaparsın ama lgs de o kadar kişi içinde düşük yaparsın.
O kadar soru çözmek önemli değil istersen 1000 tane çöz anlayarak mı çözüyorsun yoksa çözdüm demek için mi çözüyorsun? BU konu mühim. Kendi çalışma stilini bulman lazım bulamazsan zaten çözsende bir işe yaramaz.
Bizim okul 2018 2019 da çok iyi bir okuldu şuan da baya bir puanı düştü yüzdelik vs. de düştü
Üzülme sınav hayatının sonu değil

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
düşmez yüksek ihtimal

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm

şuan istediğim liseye girmek için tek umut standart sapma ve liselerin yüzdelik dilimlerinin düşmesi
Kaç net yaptınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,921
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom